(Poistunut julkaisusta)

Baronalle tuotantotyöntekijäksi
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Etsitkö urallesi uusia haasteita tai haluatko kehittää itseäsi jonkin uuden alan parissa? Onko sinulla hyvä asenne ja haluat kehittää itseäsi? Nyt tarjoamme sinulle näihin mahdollisuuden!

Mihin haemme?

Haemme yhteistyössä useiden asiakasyritystemme kanssa hyvällä asenteella ja reippaalla työotteella toimivia työntekijöitä erilaisiin tuotannon työtehtäviin. Työtehtävät pitävät sisällään kasaus- tai laadunvalvontatehtäviä, kokoonpanotöitä tai pientavaran pakkaus- ja lajittelutehtäviä.

Etsimme sekä eri alojen osaajia esimerkiksi sähkö- ja metallialalta, että henkilöitä koulutettavaksi tuotannon työtehtäviin. Kokemus teollisuuden alalta tai koulutus sähkö- tai metallialalta on siis eduksi, muttei missään nimessä välttämättömyys. Tavoitteenamme on löytää työntekijälle mahdollisimman sopiva työpaikka, joka tukee myös työnantajan intressejä!

Asiakasyrityksemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Töitä tehdään kokoaikaisesti 2- ja 3-vuorotöissä ja työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia tai vakituisia. Ilmoitathan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä!

Ketä etsimme?

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä teollisen alan johtavissa, huippuluokan yrityksissä. Kauttamme voit saada itsellesi esimerkiksi opiskelemaasi alaa vastaavan työpaikan tai täysin uuden suunnan työurallesi. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille.

Edellytykset työnsaannille: Reipas asenne