(Poistunut julkaisusta)

Barnskötare, vikariat
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 22.11.2018 (päättyy 31.07.2019)
Hakuaika päättyy 21.11.2018  kello 16:00
Dickursby daghem, Idrottsvägen 4 01370 Vanda
Sivistystoimi, Ruotsinkieliset palvelut

Vanda är en utvecklingsinriktad stad där vi har mod att göra saker på nya sätt och samarbeta i olika nätverk. Enligt den nationella Kommun10-undersökningen skulle över 90% av personalen inom det svenskspråkiga resultatområdet i Vanda rekommendera sin arbetsgivare.

Vi söker en barnskötarvikarie till Dickursby daghem för tiden 22.11.2018 - 31.7.2019. 

Dickursby daghem är ett svenskspråkigt daghem med fyra barngrupper med barn i åldern 1-5 år, en klubb med barn i åldern 2,5-5 år. Dickursby daghem fungerar i samband med Dickursby skola. Daghemmet är beläget i Sandkulla, på promenadavstånd från Dickursby och Sandkulla tågstationer och med bra bussförbindelser. 

Barnskötaren jobbar i ett team. Till uppgifterna hör att ansvara för barnens vård, fostran och utveckling i samarbete med det övriga arbetsteamet. Alla på daghemmet samarbetar aktivt med varandra, vårdnadshavarna och övriga samarbetspartners. 

Vikariatet inleds med 4 månaders prövotid.

Även obehöriga sökanden beaktas.

Kelpoisuusehto:  För uppgiften lämplig grundexamen inom social- eller hälsovården eller motsvarande tidigare examen eller annan motsvarande examen.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Svenska som modersmål eller modersmålsliknande kunskaper i svenska.

Den som anställs skall uppvisa utdrag ur straffregistret enligt Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn. (L504/2002).

Luemme eduksi: Erfarenhet av eller intresse för att jobba med smågruppsverksamhet. Vi uppskattar också samarbetsförmåga och flexibilitet.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Työavain 3-1053-18