(Poistunut julkaisusta)

Barnskötare, Trollebo daghem
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Vanda stad, Fostran och lärande, Svenskspråkiga servicen
Trollebo daghem

Vidjegränden 2, 01360 Vanda

Anställningsförhållandets längd: för viss tid 03.08.2020 - 31.07.2021


Är det dags att gå vidare?

Vi söker en barnskötare till ett av våra syskongrupper för tiden 3.8.2020-31.7.2021. Vikariatet kan senare  leda till fastanställning.

Trollebo daghem är ett svenskspråkigt daghem med tre barngrupper med barn i åldern 1-5 år, beläget i Björby på promenadavstånd från Björkby tågstation och med bra bussförbindelser. Vi har också bra med parkeringsplatser ifall du kommer med bil. Vi har en stor egen gård och nära till skog och sportplan. Daghemmet har snygga utrymmen och bra material som tillåter mångsidig verksamhet.

Barnskötaren jobbar i ett team med en teamledare som ansvarar för gruppens pedagogik. Till barnskötarens uppgifter hör att ansvara för verkställandet av  barnens vård, fostran och utveckling i samarbete med det övriga arbetsteamet,  vårdnadshavarna och övriga samarbetspartners. Vi söker nu en barnskötare som är motiverad, lösningsinriktad och pigg på att pröva på nya idéer. Du behöver också kunna jobba självständigt och ta ansvar över din egen utveckling. 

Trollebo daghem har som utvecklingsområde att utveckla smågruppsverksamheten och att uppmuntra barnen till att vara fysiskt aktivare. Därtill är vi med i några olika projekt som stöder barnens språkliga och emotionella kompetenser.

Även obehöriga sökanden beaktas.

Vanda, vårt lands fjärde största stad, har mod att göra saker på ett nytt sätt och förmåga att samverka i olika nätverk. Staden är en trygg arbetsgivare som erbjuder de anställda omfattande möjligheter att utveckla sitt kunnande. Vi värnar om högklassig fostran och pedagogik. Vi uppskattar kulturell mångfald, gemenskap och samarbete.

Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Barnskötare (Behörighet som barnskötare enligt lagen om småbarnspedagogik)

Utöver behörighetsvillkoren förutsätter vi:  en hög nivå på språkkunskaper i svenska. 

Som merit räknar vi: Erfarenhet av eller intresse för att jobba i små grupper. Vi uppskattar motionens betydelse, där lek och rörelse hör till vår vardag.

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA). 

Tillstånd som krävs: den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur straffregistret enligt Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (L504/2002).

Antalet arbetsplatser: 1

Prövotid: Anställningen har 6 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: arbetsavtalsförhållande

Arbetstid: 38 h 45 min/vecka. Daghemmet är öppet under vardagar mellan kl.6.45-17.00


Kontaktuppgifter: 
Daghemsföreståndare
Fagerström, Susanna
0503124823
susanna.fagerstrom@vantaa.fi


Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Videointervju kan användas i rekryteringsprocessen.