Barnskötare inom småbarnspedagogiken, Vindängens daghem och förskola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2019

Barnskötare inom småbarnspedagogiken, Vindängens daghem och förskola

Työavain 3-947-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.08.2019 (päättyy 30.06.2020)
Hakuaika päättyy 27.05.2019 kello 15:45
Vindängens daghem och förskola , Vindgränden 8 02100 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Vindängens daghem och förskola ligger centralt beläget nära Västerleden och på gångavstånd från Metrostationen i Hagalund. I samma fastighet har vi också skolan med klasserna 1-6. Daghemmet består av 4 grupper med småbarnspedagogik och 2 grupper i förskolan. Vi ger barnen en mångsidig verksamhet som är tillåtande, inspirerande och tar barnets delaktighet i beaktan. Från planen för småbarnspedagogik vill vi speciellt lyfta fram de sociala färdigheterna samt jämlikhet, där alla barns behov tillgodoses. Bemötande av barnet, vårdnadshavarna samt personalen sinsemellan är viktigt i vårt arbete. Målet är att ge barnen en trygg, målinriktad och lärorik småbarnspedagogik som de med glädje kommer till.


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018) För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga). Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18€/månad
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,75h/ veckan


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Ledare inom småbarnspedagogik Annika Anttinen
046-8771910
förnamn.efternamn@espoo.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268510
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa