(Poistunut julkaisusta)

Barnskötare inom småbarnspedagogik, reservperson, Klippans daghem/Storängens daghem och förskola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2019

Barnskötare inom småbarnspedagogik, reservperson, Klippans daghem/Storängens daghem och förskola

Työavain 3-680-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.08.2019 (päättyy 30.06.2020)
Hakuaika päättyy 27.05.2019 kello 15:45
Klippans daghem/Storängens daghem och förskola , Vågbrottet 5 02320 Esbo /Rektorsgränden 4 02360 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Vi anställer en barnskötare som arbetar som ambulerande barnskötare /reservperson på Esbovikens område. Klippans daghem och Storängens daghem och förskola. Det här betyder att du är anställd på heltid (månadslön) och arbetar i barngrupperna enligt en på förhand uppgjord plan, men naturligtvis utgående från behovet. Som ambulerande reservperson har du den fina möjligheten att lära känna olika barngrupper, vilket även kräver stor flexibilitet av dig. Vi tar tillvara på personalens olika styrkor och kunnande och strävar efter vardagskvalitet med den vuxna som modell samt smågruppsverksamhet och tvärgruppsverksamhet. Ta gärna kontakt om du vill veta mera om arbetet. Även formellt obehöriga är välkomna att söka arbetet!


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018) För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga). Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme speciellt din goda samarbetsförmåga och ditt positiva förhållningssätt till nya tankar, idéer och arbetsmetoder. Som reservperson krävs det enorm flexibilitet. Samtidigt har du förmånen att lära känna alla våra grupper. Vi värdesätter även ansvarsfullt och vänligt bemötande av både barn och vuxna.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18€ / mån.+ 40,80€ / mån
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vecka


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Ledande daghemsföreståndare Susanne Nordling
050 321 7376
fornamn.efternamn@esbo.fi

Ledare inom småbarnspedagogik Ann Rönn
046 8771739
fornamn.efternamn@esbo.fi