(Poistunut julkaisusta)

Barnskötare inom småbarnspedagogik, reservperson, Askbackens daghem
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2019

Barnskötare inom småbarnspedagogik, reservperson, Askbackens daghem

Työavain 3-1301-19
Vakinainen työsuhde alkaen 06.08.2019
Hakuaika päättyy 09.09.2019 kello 15:45
Askbackens daghem , Askbacksgränden 8 02760 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Vi söker Dig som vill jobba som barnskötare, reservperson, i Askbackens daghem och Bemböle förskola. Du har en ypperlig möjlighet att vara delaktig i två olika enheter och jobba med varierande arbetsuppgifter i olika åldersgrupper. Enheterna ligger nära Esbo Centrum, men med naturen nära. Askbackens daghem har två barngrupper, 12 platser för 0-3 åringar (Nyckelpigorna) och 21 platser för 3-5 åringar (Pandorna). Bemböle förskola har kommande höst plats för 14 förskolebarn. Vi förutsätter flexibilitet och en positiv inställning till att arbeta i olika barngrupper enligt behov.


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018) För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga). Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme flexibilitet.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/månad
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 45 min/vecka


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Daghemsföreståndare Helena Wennström-Suoknuuti
050 347 4654