(Poistunut julkaisusta)

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Mattbergets daghem och förskola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2019

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Mattbergets daghem och förskola

Työavain 3-1778-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 04.11.2019 (päättyy 30.06.2020)
Hakuaika päättyy 31.10.2019 kello 15:45
Mattbergets daghem och förskola , Mattliden 5 A 02230 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Mattbergets daghem och förskola finns på Mattlidens skolområde med verksamhet i tre byggnader. Vi har bra förbindelser med både metro och buss. Vi har fyra barngrupper för småbarnspedagogik och tre förskolegrupper. Nu söker vi två aktiva barnskötare inom småbarnspedagogik som är intresserade av att arbeta i förskola och småbarnspedagogik. Du arbetar tillsammans med en lärare och barnskötare inom småbarnspedagogik. Välkommen med och utveckla verksamheten med oss!


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018) För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga). Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme god samarbetsförmåga och flexibilitet. Aktivt deltagande i daghemmets vardag och genuint intresse för barnets utveckling.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18€ / mån
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vecka


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Ledare inom småbarnspedagogik Birgitta Åberg
046 877 1751
fornamn.efternamn(at)esbo.fi