(Poistunut julkaisusta)

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Bemböle förskola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2019

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Bemböle förskola

Työavain 3-1296-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 06.08.2019 (päättyy 30.06.2020)
Hakuaika päättyy 21.08.2019 kello 15:45
Bemböle förskola , Kungsvägen 1 02740 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Barnskötare i förskolegrupp i Bemböle förskola. Förskolan finns i samma byggnad som Bemböle skola. Förskolan har verksamhet, så som samman hållen förskole och nybörjarundervisning (SFN) tillsammans med åk 1 och 2. Som barnskötare arbetar du halva dagen på Bemböle förskola och halva dagen på något närliggande daghem enligt behov. Det finns också möjlighet till halvdagsarbete, t.ex. 60%. Våra nyckelord är glädje, nyfikenhet, upptäckarlust, självkänsla, samarbete, trygghet, erfarenhet och kunskap. Ta gärna kontakt så berättar vi mera.


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018) För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga). Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Arvostamme erfarenhet av arbete med barn.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2 122,18€ / mån
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / veckan


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Daghemsföreståndare Helena Wennström-Suoknuuti
050 347 4654