(Poistunut julkaisusta)

Baristoja Starbuckseihin, Kesätyö, SSP Finland
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Nyt on kesän kuumin kesätyöpaikkailmoitus avattu! Oletko sinä etsimämme Starbucksin barista kesänä 2018? Etsimme yhdessä Select Service Partner Finland Oy:n kanssa baristoja Helsingissä, Espoossa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitseviin Starbukseihin. Maailman tunnetuin kahvilaketju, Starbucks-kahvila tarjoaa kansainvälisesti tunnetut 100 %:n Reilun Kaupan espresso-pohjaiset juomat, tuoreet kahvit, teet ja erikoisjuomat, kuten suositut Frappuccinot.

Mikä on sinun suosikkijuomasi Starbucksissa? Oletko kiinnostunut kahveista ja valmis sukeltamaan Starbucksin erikoiskahvien maailmaan ja jakamaan maailmalle tätä iloa? Starbucks on tunnettu lämpimästä ja henkilökohtaisesta palvelustaan. Iloiset baristat osaavat small talkin asiakkaan saadessa kuitenkin nopeaa palvelua. Suosittelu on osa hyvää palvelua ja tilannetajuinen barista osaakin palvella, neuvoa, suositella ja myydä asiakkaalle kuin asiakkaalle sen oikean tuotteen.

Työpäivääsi Starbucksilla mahtuu iloisen asiakaspalvelun lisäksi niin kahvien ja tuotteiden valmistusta, kahvilan siisteyden ylläpitoa kuin tiskissä auttamista. Tärkein ominaisuutesi on aurinkoinen, hymyilevä olemuksesi, joka toivottaa asiakkaat tervetulleiksi yhä uudelleen ja uudelleen. Olet parhaimmillasi ihmisläheisessä työssä, viihdyt tiimissä ja asiakaspalvelu on verissäsi. Olet innokas oppimaan uutta, eivätkä uudet tilanteet tai kiire saa sinua lannistumaan.

Valitut henkilöt aloittavat työnsä viikon kestävällä koulutuksella kahvin ja Starbucksin maailman saloihin. Edellisinä vuosinä perehdytys on saanut paljon kiitosta ja moni kesätyöntekijä on kertonut, että kesätyökokemus Starbucksilla oli loistava ja Starbucks on paras kesätyöpaikka koskaan!


Edellytämme sinulta

Olet kiinnostunut Starbucks- brändistä ja näet itsesi brändin edustajana ja kasvoina
Olet energinen asiakaspalvelija ja palvelet asiakkaita suomen kielen lisäksi mielelläsi myös englannin kielellä
Sinulla on mielellään jo kahvilatyöstä tai muusta vastaavasta asiakaspalvelutyöstä kokemusta
Pystyt sitoutumaan vuorotyöhön ja voit työskennellä joustavasti aukioloaikojen mukaisesti
Olet valmis sitoutumaan kesän ajaksi työhön


Tarjoamme sinulle

Kesätyön yhden maailman tunnetuimman brändin alla
Rikkaan kesätyökokemuksen, upean tiimin tuen ja mahdollisuuden näyttää, mihin sinusta on!
Viikon palkallisen koulutuksen Starbucks maailmaan ja kahvin saloihin osaavien kouluttajien johdolla
Myös kesätyöntekijät saavat SSP:n tuote- etuja ja alennuksia ja mm. mahdollisuuden ostaa Smartum liikunta- ja kulttuuriseteliteitä
Kesän jälkeen työllistyminen on myös mahdollista, pidämme hyvistä tekijöistä kiinni


Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemus pikaisesti, jos olet etsimämme barista! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videotyökalun avulla, kutsut lähetetään sähköpostitse.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0207 20 62 35 || vaihde 030 047 2001
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi