Barista
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus?

Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta
 ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Etsimme nyt uuteen asiakaskohteeseemme Helsingin Pitäjänmäkeen reipasta BARISTAA

Työssäsi vastaat kahvilatuotteiden valmistuksesta, myynnistä sekä kahvilan yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä sekä asiakaspalvelusta. Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Työaika sijoittuu klo 7-16 väliselle ajalle arkisin. Jaksottaisesti töitä voi olla myös aamu-, päivä-, ja iltavuoroissa sekä viikonloppuisin. Työ alkaa syyskuun alkupuolella ja työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli kahvilaympäristö ja asiakaspalvelu ovat intohimojasi. Luot persoonallasi ja asiakaspalveluasenteellasi unohtumattomia asiakaskokemuksia kerta toisensa jälkeen. Työotteeltasi olet luova ja ratkaisukeskeinen persoona, jolta oman työn johtaminen onnistuu sujuvasti. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, iloinen ja reipas työote sekä laitat itsesi rohkeasti likoon tilanteessa kuin tilanteessa. Myynti on intohimosi ja omaat hyvän paineensieto- ja organisointikyvyn. Työssä vaaditaan hygieniapassi, ja eduksesi katsotaan anniskelupassi. Työ vaatii suomen sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Me ISS:llä pidämme huolta hyvinvoinnistasi ja tarjoamme kehittymismahdollisuuksia niin urakierron kuin koulutustenkin muodossa. Palvelumme tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.8.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279242
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki