Barista-tarjoilija
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Haemme nyt Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseviin pääkonttorikohteisiimme BARISTA-TARJOILIJAA.

ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistö- ja toimitilapalvelualan yrityksessä.

Tehtävässä vastaat kahvilan monipuolisista toiminnoista erikoiskahvien ja kahvilatuotteiden valmistamisen sekä lounastarjoilun, kahvituksien, salin asiakaspalvelun, kokousemännöinnin ja edustustarjoilun osalta. Olet kahvilamme sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, ja jaksat innostua työstäsi yhä uudelleen. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika sijoittuu arkipäiviin pääsääntöisesti klo 6.00-17.00 välille. Työtä saattaa olla satunnaisesti myös viikonloppuisin sekä iltaisin lyhyelläkin varoitusajalla kolmessa ravintolassamme.

Tässä tehtävässä menestymisen edellytyksenä on kokemus vastaavista tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta kansainvälisestä pääkonttoriympäristöstä. Lisäksi sinulla tulee olla ravintola-alan koulutus. Työssäsi tapaat päivittäin kansainvälisiä asiakkaita, joten tarvitset sujuvan suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista osaamista. Ravintolaissamme on anniskeluoikeudet, joten sinulla tulee olla anniskelupassi sekä hygieniaosaamiskortti. Omaat asiakaslähtöisen tavan toimia ja työotteiltasi olet järjestelmällinen ja ripeä. Olet idearikas heittäytyjä ja motivoitunut kehittämään osaamistasi jatkuvasti. Kokemus erilaisista monipalvelutehtävistä luetaan vahvasti eduksesi.

Oletko sinä etsimämme barista-tarjoilija? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi viimeistään 17.6.2021. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot