Banking regulation manager
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Haemme nyt Talous-toimintoomme vaativaan ja vastuulliseen tehtävään

BANKING REGULATION MANAGERIA

Tehtävässäsi vastaat Kuntarahoituksen taloutta koskevan pankkisääntelyn, erityisesti vakavaraisuussääntelyn (CRR/CRD, Basel) ja kriisinratkaisusääntelyn, seurannasta ja analysoinnista. Tavoitteena on tunnistaa hyvissä ajoin tulevat muutokset ja analysoida niiden vaikutukset yhtiömme liiketoimintaan ja raportointiin. Pääset työssäsi kehittämään sääntelyn seurannan prosesseja yhteistyössä muiden osastojen kanssa. Tuet Kuntarahoituksen asiantuntijoita myös nykyisen sääntelyn tulkintaan liittyvissä kysymyksissä ja soveltamisessa koskien raportointia ja tietojen julkistamista. Osallistut sääntelyn taloudellisten ja liiketoiminnallisten vaikutusten arviointiin sekä tarvittavien muutosten implementointiin. Olet tarvittaessa valmis toimimaan myös sääntelyhankkeiden projektipäällikkönä.

Yhteistyö Kuntarahoituksen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa on keskeinen osa työtäsi ja siksi sinulta vaaditaan erinomaisia viestintätaitoja, myös englanniksi. Olet sitoutunut työhösi ja saatat työsi määrätietoisesti ja laadukkaasti loppuun. Odotamme sinulta hyvää pankkisääntelyn ja siihen liittyvien raportointivaatimusten tuntemusta sekä aikaisempaa kokemusta sääntelyn vaativista kehitys- ja implementointiprojekteista. Kuntarahoitus on viime vuosina panostanut voimakkaasti moderneihin tietovarasto- ja raportointiratkaisuihin, ja sinulta edellytetään kykyä hyödyntää näitä ratkaisuja ja niiden tuottamaa dataa sääntelyyn liittyvissä vaikutusanalyyseissa ja kehitysprojekteissa.

Analyyttinen ja sääntelyorientoitunut asenteesi yhdistyy vahvaan teoreettiseen tietämykseesi. Tulet olemaan keskeinen osa motivoitunutta 18 hengen Laskenta ja raportointi -osastoa. Pystyt tekemään päätöksiä paineen alla ja toimit asiakaslähtöisesti tehtävässäsi tärkeiden sidosryhmien kanssa. Hahmotat monimutkaisia kokonaisuuksia ja löydät niistä näkemyksesi avulla olennaiset asiat.

Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta asiantuntijayritystä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä. Yrityksemme visio on olla paras rahoituksen asiantuntija asiakkaille muuttavassa maailmassa. Rakennamme vastuullisilla periaatteilla parempaa tulevaisuutta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuuden vastuullista Kuntarahoitusta!

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae tehtävää viimeistään 24.11.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0e5808c0

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Erika Fredman (puh. 050 588 0263) tai talousjohtaja Harri Luhtala (puh. 050 592 9454).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot