(Poistunut julkaisusta)

Backend -tiiminvetäjä
Taiste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Haemme taitavaa Backend -tiiminvetäjää 

Oletko backendkehittäjä tai tekninen suunnittelija, jolla on kyvykkyys vetää projekteja? Haluatko tehdä haastavia projekteja hyvässä seurassa?

Lue lisää ja ota yhteyttä – haluamme keskustella juuri sinun kanssasi!

Etsimme Backend -tiiminvetäjää isoon ja pitkäkestoiseen asiakkuuteen, jossa on laaja ja hajautettu tietojärjestelmien kokonaisuus, jota rakennetaan moderneilla teknologioilla. Backend-tiimi kehittää uusia ja integroi olemassaolevia taustapalveluja GraphQL, NodeJS, Postgres ja Java-teknologioilla. Palvelimia pystytetään hyödyntäen Ansiblea, Gitlabia, Dockeria ja Linuxia. Kokonaisuus jota rakennamme on merkittävä: se helpottaa päivittäin tuhansien käyttäjien työtä.

Taiste toteuttaa asiakasprojekteja ja rakentaa digitaalisia tuotteita yhdistämällä designia ja teknologiaa. Työskentelemme monipuolisten projektien parissa, joiden tuloksia käytetään sekä kuluttaja- että ammattikäytössä. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja työllistää tällä hetkellä 40 ihmistä. Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat muun muassa Hesburger, Suunto, UPM ja Taksi Helsinki. Teknologiahankkeemme ovat laajoja ja kiehtovia kokonaisuuksia.

Tarjoamme tasavertaisen ja avoimen, vastuuta ja vapautta yhdistävän työympäristön, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Pääset työskentelemään haastavissa projekteissa moderneilla teknologioilla – alansa huippujen kanssa.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Projektin kokonaisvaltainen hallinta on vahvuutesi. Koordinointi, priorisointi, resurssointi, arviointi ja aikataulutus ovat mukavuusalueitasi.
  • Sinulla on ymmärrys teknisen suunnittelun eri osa-alueista, kuten rajapinnoista, teknologioista ja tietokannoista.
  • Sinulla on kokemusta ohjelmistokehityksestä, pystyt katselmoimaan koodia ja tarvittaessa myös hyppäämään ohjelmistokehittäjän rooliin koodin luomisen pariin.
  • Sinulla on osaamista joistakin seuraavista teknologioista: NodeJS, Postgres, Java, Ansible, Gitlab, Docker
  • Osaat perustella ratkaisusi ja dokumentoida ne selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.
  • Pyrit aina päivittämään osaamistasi uusien työkalujen ja työskentelymetodien avulla.
  • Suomen kielen lisäksi sujuva kommunikointi englanniksi on eduksi.

Työskentely tapahtuu pääasiassa omista tiloistamme käsin. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Turussa ja Helsingissä, mutta myös etätyö on mahdollista. Tämä rooli vaatii normaalitilanteessa matkustamista Turkuun useampia kertoja kuukaudessa (ei koske pandemia-aikaa).