(Poistunut julkaisusta)

Backend-kehittäjiä Stockmannin verkkokauppaan
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Tule mukaan Stockmannin digikiihdytykseen!

Verkkokauppa on Stockmannin nopeimmin kasvava myyntikanava, ja Stockmannin tavoitteena on kasvattaa sitä entisestään. Haemme nyt Digian Stockmann.com -tekijätiimiin backend-kehittäjiä, jotka haluavat toteuttaa Stockmannin visiota tulevaisuuden verkkokaupasta ja jättää siihen kädenjälkensä.

Backend-kehittäjänä päivittäiset tehtäväsi sisältävät työskentelyä Magento- ja PHP-pohjaisissa ympäristöissä kehittäen uusia ominaisuuksia, jotka integroituvat tiiviisti Stockmannin monikanavaisiin palveluihin. Teet tiiviistä yhteistyötä tiimin kanssa, jotta teille asetetut yhteiset tavoitteet saavutetaan. Tiimin tehtävänä on säilyttää korkeat laatustandardit, ymmärtää integraatioita ja osallistua suunniteltujen ominaisuuksien vaatimusten määrittelyyn. Työ sijoittuu sekä Stockmannin että Digian tiloihin, jotka sijaitsevat lähekkäin Helsingin Pitäjänmäessä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta sovelluskehityksestä PHP-pohjaisilla jälleenmyyntiratkaisuilla ja ymmärrystä vähintään Magento- ja integraatiokehityksestä. Tämän lisäksi odotamme myös:

  • kokemusta PHP-alustakehityksestä, esim. Symfony ja Zend
  • hyvää ymmärrystä MVC-arkkitehtuurista ja suunnittelumalleista
  • osaamista pilvipohjaisesta kehityksestä
  • kokemusta API-kehityksestä (REST)

Meillä voit kehittyä osaavan tiimin tukemana tunnetun verkkokauppa-alustan ohjelmoinnin asiantuntijaksi. Työskentelet kasvavassa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan ja ainutlaatuisten asiakaskokemuksien rakentamisessa. Vaikka hengitämme intohimosta verkkokauppaan, elämä on muutakin kuin työtä, ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut sekä laajalti hurttia huumoria viljelevät kollegat. Tiimimme on monikansallinen, joten toivottavasti puujalkavitsit taittuvat myös englanniksi.

Hakuaika päättyy 8.4.2018! Hae kuitenkin pikaisesti, palkkaamme sopivat tekijät heti kun he löytyvät. Lisätietoja antaa mielellään Timo Halima p. +358407028800 tai timo.halima(at)digia.com.