(Poistunut julkaisusta)

Backend-kehittäjä
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Haemme nyt Helsinkiin

Backend-kehittäjää

Päivittäiset tehtäväsi sisältävät työskentelyä Magento- ja PHP-pohjaisissa ympäristöissä kehittäen uusia ominaisuuksia, jotka integroituvat tiiviisti asiakkaiden monikanavaisiin palveluihin. Teet tiiviistä yhteistyötä tiimin kanssa, jotta teille asetetut yhteiset tavoitteet saavutetaan. Tiimin tehtävänä on säilyttää korkeat laatustandardit, ymmärtää integraatioita ja osallistua suunniteltujen ominaisuuksien vaatimusten määrittelyyn. Työtä tehdään sekä asiakkaan että Digian tiloissa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta sovelluskehityksestä PHP-pohjaisilla jälleenmyyntiratkaisuilla ja ymmärrystä vähintään Magento- ja integraatiokehityksestä. Tämän lisäksi odotamme myös:

  • kokemusta PHP-alustakehityksestä, esim. Symfony ja Zend
  • hyvää ymmärrystä MVC-arkkitehtuurista ja suunnittelumalleista
  • osaamista pilvipohjaisesta kehityksestä
  • kokemusta API-kehityksestä (REST)

Meillä voit kehittyä osaavan tiimin tukemana tunnetun verkkokauppa-alustan ohjelmoinnin asiantuntijaksi. Työskentelet kasvavassa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan ja ainutlaatuisten asiakaskokemuksien rakentamisessa. Vaikka hengitämme intohimosta verkkokauppaan, elämä on muutakin kuin työtä, ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut sekä laajalti hurttia huumoria viljelevät kollegat. Tiimimme on monikansallinen, joten toivottavasti puujalkavitsit taittuvat myös englanniksi.

Hakuaika päättyy 31.7.2020 Rekrytoinnissamme on koko kesän joku paikalla juuri sinua varten! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja haastatteluihin, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan!   

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä rekytointitiimiin rekry@digia.com 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.