(Poistunut julkaisusta)

Backend kehittäjä
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Mehiläinen hakee Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

BACKEND KEHITTÄJÄÄ

DIGITAALISET PALVELUT -YKSIKKÖÖN.

Haluatko osaksi nuorekasta ja innostavaa työyhteisöä toteuttamaan toimialan parhaita digitaalisia palveluita? Oletko koodannut aina, mutta sinulla ei välttämättä ole alan työkokemusta? Meillä voit kehittyä raudankovaksi ammattilaiseksi osana osaavaa työyhteisöä.

Etsimme tiimiimme nyt backend-kehittäjää, jolta odotamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asennetta sekä timanttista ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä ajattelua sekä kykyä reagoida ja sopeutua muutoksiin.

Avainsanoja tehtävässä ovat MSSQL ja PHP, mutta sinulla on hyvä olla kokemusta myös joistakin seuraavista: Node.js, TypeScript, AWS.

Mitä teemme

Kehitystiimimme vastaa kaikista digitaalisista palveluistamme aina käyttöliittymistä tietokantoihin ja infraan asti. Meillä on ison talon edut, mutta työtä tehdään start-up -hengessä motivoituneella otteella. Kehitämme ketterästi ja nopeasti välttäen turhaa byrokratiaa. Tiimimme yhteishenki on loistava ja meillä on hauskaa niin työajalla kuin välillä sen ulkopuolellakin.

Tarjoamme sinulle

-Mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit osaamisesi mukaan
-Valitsemasi työvälineet
-Vastuuta ja tekemisen vapauden
-Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyöt, yms.)
-Modernit toimitilat Logomossa

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.4.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa: saija.rantio@mehilainen.fi tai puh. 050 591 6081.