(Poistunut julkaisusta)

Backend-kehittäjä
GF Money Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

IT-osastomme kasvaa kohisten ja haluamme sinut mukaan rakentamaan finanssialan digitalisaatiota

Miltä sinusta kuulostaisi työpaikka, jossa hierarkia on unohdettu 80-luvulle ja töitä tehdään nuorekkaassa ja yhteisöllisessä porukassa, jossa annetaan tekijälle aidosti mahdollisuus kasvaa rooliinsa ja kehittyä alan huippuosaajaksi. Entä, jos tämän lisäksi yhteistyö eri osastojen välillä olisi sujuvaa ja asioista joustettaisiin tarpeen mukaan mahdollisimman hyvän työviihtyvyyden saavuttamiseksi. Mitäpä, jos työtehtävätkin olisivat vielä sopivan haastavia. Meillä kun tämä kaikki on jo arkipäivää, niin tehdään siitä osa sinunkin arkeasi!

Jotta lomatkin tuntuisivat joltain, niin pääsee meillä töitäkin tekemään. Tässä on listattu joitain asioita, jotka tulevat täyttämään työpäiväsi:

  • PHP

  • MySQL

Mielellämme myös kuulemme, jos sinulle on kertynyt kokemusta joko Pythonista tai Djangosta.

Ohjelmistokehittäjälle tämä on herkullinen paikka päästä kehittämään tuotteitamme haluttuun suuntaan ja vaikuttamaan, millaisia ratkaisuja tulevaisuudessa toteutamme. Arvostamme osaamista, emme vuosia tai arvosanoja. Voitkin olla joko alasi kokenut konkari tai tuoreempi kyky. Mikäli sinulla on alan harrastuneisuutta, tuothan sen esille myös hakemuksessasi.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi jo tänään. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Tomi Niskanen, tomi.niskanenbarona.fi, 050 5131 633.