(Poistunut julkaisusta)

Backend / fullstack -kehittäjiä projektitiimiin
Mediconsult Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Olemme ketterä suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Ydinosaamistamme ovat asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisut. Ratkaisumme on suunniteltu vastaamaan kattavasti niin sote-alueiden kuin pienempien organisaatioiden tarpeita sekä yksityisellä että julkisella puolella.

Haluatko päästä kehittämään sosiaali- ja terveydenhuollon uusimpia ohjelmistoja monipuolisissa projekteissa? Innostaako yhteiskunnallisesti merkityksellinen työ, jossa pääset vaikuttamaan Suomen sote-sektorin murrokseen? 

Haemme nyt useita ohjelmistokehittäjiä vahvistamaan projektitiimiämme! Roolissa pääset työskentelemään eri yhteistyökumppanien kanssa vaihtelevia ja nykyaikaisia tekniikoita sekä esimerkiksi IoT:ta ja laiterajapintoja hyödyntäen. Olet osana pitkäaikaisia ja kansallisiakin projekteja, joiden kautta kehitämme uudenlaisia älykkäitä palveluja kansalaisille sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Projektitoiminnan lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä omien tuotteidemme parissa osana asiantuntevaa tiimiämme.  

 

Millaisesta hakijasta innostumme? 

Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi tekijä – teknisiä taitoja enemmän arvostamme aitoa kiinnostusta ohjelmistotuotantoon, rohkeutta tarttua toimeen sekä kykyä työskennellä osana tiimiä. Voit olla syventynyt esimerkiksi Javaan/JavaScriptiin, palvelimiin, käyttöliittymäosiin tai kiinnostunut muusta tietystä tekniikasta. Meillä käytössä ovat mm. SpringBoot, JavaEE, JavaScript, Docker, TypeScript, Angular sekä React, ja näistä ainakin jonkun teknologian tunteminen helpottaa työssä onnistumista. Rooli sopii sinulle, joka et halua jumiutua vain yhdenlaiseen tekemiseen, vaan sytyt vaihtelevista tehtävistä erilaisissa projekteissa.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä millä tahansa Mediconsultin toimipisteellä, mutta eniten kollegoitasi on Salossa ja Kuopiossa. Joustavan työskentelysijainnin ja muiden työsuhde-etujen lisäksi työntekijämme antavat kiitosta erityisesti joustavista työajoista sekä työn ja vapaa-ajan yhdistämisen helppoudesta. Arvostamme kaikkien työntekijöidemme osaamista eikä meillä tarvitse sopia mihinkään muottiin. Lue lisää meillä työskentelystä:  MC culture

Tule tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää projektityötä sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmäkehittämisen eturivissä!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja haluamasi sijainnin kera viimeistään 10. elokuuta oheisen Hae paikkaa –painikkeen kautta. 

Lisätietoja tiimistä ja tästä tehtävästä saat COO Markus Jansénilta. Kesäloma-ajasta johtuen pyydämme tiedustelut mieluiten sähköpostitse tai lyhyinä puheluina näinä aikoina: 22.7. klo 12–14 sekä 3.8. klo 12–14. markus.jansen(a)mediconsult.fi ja