(Poistunut julkaisusta)

Backend-developer
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haemme Visma Public Oy:öön Jyväskylään


Backend-developer


Haluatko päästä työpanoksellasi vaikuttamaan tuhansien suomalaisten työelämään? Haemme osaajaa palkka- ja henkilöstöhallinnon sovellusten tuotekehitykseen. Työskentelet osana ketterää Scrum-tiimiä ja käytössämme olevia teknologioita ovat mm. Java EE, Oracle SQL/PLSQL, JUnit, JPA.


Tarjoamme sinulle dynaamisen toimintaympäristön ja mahdollisuuden kehittyä laajamittaisesti tuotekehitystehtävissä asiantuntijana. Lisäksi saat huippukivat kollegat ja mukavan työympäristön. 


Odotamme sinulta:  • 2-5 vuoden työkokemusta ohjelmistokehityksestä  • itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta ja tiimityötaitoja  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti  • halua ja valmiuksia kehittyä ja kehittääEduksi on  • soveltuva ammattikorkeakoulu tai yliopistotutkinto tai pitkälle viedyt opinnot tietotekniikan alueelta  • aikaisempi kokemus backend-kehityksestä  • mielenkiintoa palkka- ja henkilöstöhallinnon sovellusalueeseenArki kanssamme on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista. Meillä työntekijöistä pidetään huolta monin tavoin, ja mutkaton yrityskulttuurimme, huumori sekä tsemppaavat työkaverit pitävät mielen virkeänä ja työnteon sujuvana. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.3.2020 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Okker p.0407384559 (pia.okker@visma.com)


Visma Public Oy on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija. Ratkaisumme on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Tuotteitamme ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinnon Wintime- ja Intime tuoteperhe.Tehtävämme on toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Osaamisemme pohjautuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa. Meitä Publicilaisia on yhteensä 160 Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella.


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 9500 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,2 mrd. euron liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi