Backend Developer, Tower Media, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2021
Haluatko päästä räätälöimään ja kehittämään kompleksisia ja ainutlaatuisia sisäisen viestinnän järjestelmiä kansainvälisille yrityksille? Etsimme nyt PHP-osaamisella varustettua Backend-kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallamme Tower Medialle. Mikäli monipuoliset backend-kehitystehtävät rennossa ja tiiviissä työyhteisössä kiinnostavat sinua, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja räätälöimään sisäisiä viestintäratkaisuja eri alojen yrityksille. Tietoa kerätään yritysten eri rajapinnoista ja integroidaan sitten infonäytöille ja työntekijöiden työasemille. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan laaja-alaista osaamista RESTAPI-rajapinnoista ja kykyä ymmärtää kokonaisuuksia. Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkenttä, jossa pääsee halutessaan käyttämään myös luovuutta!

Tarjoamme


* Tiiviin, rennon ja joustavan työyhteisön
* Monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden päästä mukaan kehitystyöhön
* Kattavan perehdytyksen
* Laajennetun työterveyshuollon

TYÖNKUVA

* Sisäisen viestinnän järjestelmien kehittäminen eteenpäin
* Apsien rakentaminen Azureen
* Tiedon hakeminen eri rajapinnoista ja yhdistäminen asiakkaiden rajapintoihin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden verran
* PHP-osaaminen
* Ymmärrys Windows servereistä (IIS)
* Osaaminen RESTAPI-rajapinnoista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme osaamisen seuraavista teknologioista: Laravel, Azure, Linux ja node.JS.

Etsimämme henkilö on


* Oma-aloitteinen ja ahkera
* Yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoinen
* Välitön ja huumorintajuinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Tower Median puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tower Media Oy on erikoistunut nykyaikaisiin digitaalisiin viestintäjärjestelmiin ja niihin liittyviin palveluihin. Olemme toimittaneet vuodesta 2008 alkaen erilaisia viestintä-, mainos- ja opastusjärjestelmiä yli sadalle tyytyväiselle asiakkaalle. Järjestelmiä on käytössä yhdessätoista eri maassa, ja niitä käyttää päivittäin satoja sisällöntuottajia. Tuotamme helppokäyttöisiä viestintäjärjestelmiä. Suunnittelemme ja sovitamme ohjelmistot asiakkaamme tarpeiden mukaan. Hallitsemme datan visualisoinnin sekä useat ohjelmointikielet ja -tekniikat. Tarjoamme apua myös sisältösuunnitteluun ja käyttöliittymän räätälöintiin. Meille on tärkeää, että täytämme asiakkaamme nykyiset ja tulevat tarpeet.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1460278
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo