(Poistunut julkaisusta)

Backend Devaajia
Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Cygate Oy: Home of Experts.

Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Osaamisemme on vahvistunut entisestään, kun joukkoomme on liittynyt identiteetin ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy sekä pilvi- ja kyberturvaosaaja Cloud Solutions CS Oy.

Seuraava mahdollisuutesi

Kiinnostaako sinua työskentely ja kehittäminen konttiteknologioilla? Entä BigDatan hyödyntäminen?

Etsimme nyt kahta innokasta Backend Devaajaa joukkoomme Helsinkiin CIO Office yksikön Development tiimiin. Tiimissämme on alansa kovimpia osaajia ja hyvä huumori sekä tekemisen into yhdistävät meitä.

Devaustiimissämme pääset rakentamaan kanssamme asiakkaillemme huippuluokan asiakaskokemusta OpenShift konttialustan avulla. Tehtävässä tulet kehittämään backendissä muun muassa API-rajapintoja eri järjestelmien välillä, kehittämään taustajärjestelmiä ja osaamisestasi riippuen muutakin. Tulevaisuudessa olet myös mukana, kun uusia teknologioita tutkitaan ja otetaan käyttöön.

Kuka sinä olet?

Voit olla kokenut devaaja tai vasta työurasi alussa oleva tuleva ammattilainen. Tärkeintä on innostuneisuus ja halu kehittyä. Tehtävässä henkilökohtainen kehittyminen onkin tärkeässä roolissa ja sitä tuetaan ja kannustetaan yrityksen puolelta. Tarkempi tehtävänkuvasi räätälöidään osaamisesi perusteella.  

Osaamisesi ja kokemuksesi

 • API rajapinnat
 • Java, etenkin Spring
 • Ymmärrys ketterästä ohjelmistokehityksestä
 • Innostus ja halu oppia uutta

Lisäksi on hyödyksi, jos olet kuullut näistä, olet kiinnostunut näistä, osaat näitä tai olet guru näissä, mutta välttämättömiä nämä eivät ole. Tekemällä oppii!

 • CI/CD
 • Jenkins
 • Docker
 • Git tai muu versionhallinta
 • Kokemus Linux käyttöjärjestelmistä
 • ElasticSearch
 • Redis

Arvostamme myös erilaisia omia koodausprojekteja ja vapaa-ajan harrastuneisuutta
alan trendien parissa.

Tarjoamme sinulle

Cygate Oy on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena.

Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein, eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle nykyaikaisia työsuhde-etuja. Telian tytäryhtiössä Cygatessa käytössäsi on suuren konsernin edut ja uramahdollisuudet.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Mikael Lahtonen, puhelimitse 044 358 4380 tai sähköpostitse mikael.lahtonen@cygate.fi

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta 300 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.cygate.fi