(Poistunut julkaisusta)

Back Office työntekijä Leica Geosystems Oy:lle Espoo Keilaniemeen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019
Leica Geosystems Oy on Suomen suurimpia maanmittaus-, koneohjaus- ja laserkeilausjärjestelmien toimittajia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Mittaus- ja tutkimusmaailmaa jo lähes 200 vuoden ajan mullistanut Leica Geosystems luo kattavia ratkaisuja rakennusteollisuuden ja mittausalan ammattilaisille. Etsimme nyt vahvistusta Back Office-tiimiin tilaustenkäsittelyn, laskutuksen ja asiakaspalvelun monipuoliseen tehtävään.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mielenkiintoisella toimialalla, tiivishenkisen ja sinua tukevan tiimin sekä monipuoliset työsuhde-edut. Mikäli haluat osaksi rentoa ja asiantuntevaa organisaatiota missä työtäsi arvostetaan, älä odottele pidempään vaan hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Etsimme Back Office työntekijää työskentelemään SAP-järjestelmän parissa tilaustenkäsittelyn, asiakasdatan, laskutuksen ja asiakaspalvelun tehtäviin. Tässä työssä pääset toimimaan osana asiantuntevaa ja lämminhenkistä tiimiä, jossa saat tukea ja tilaa kehittyä. Työskentelet SAP-järjestelmän parissa vastaten muun muassa tilaustenkäsittelystä, laskutuksesta, asiakasdatan hallinnoimisesta sekä asiakaspalvelusta. Kommunikoit asiakkaiden lisäksi myös sisäisten sidosryhmien kanssa. Leicalla panostetaan siihen, että töissä viihtyy, joten tämä paikka tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden päästä vastuulliseen rooliin miellyttävässä organisaatiossa. Lisäksi pääset yhä entisestään kehittämään osaamistasi SAP-järjestelmän parissa.

Tarjoamme


* Monipuolisen työn sekä lämminhenkisen tiimin tuen
* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa
* Nykyaikaiset työskentelytilat ja järjestelmät
* Kattavat työsuhde-edut sekä hyvän sijainnin Keilaniemessä

TYÖNKUVA
Normaali työpäiväsi pitää sisällään tilaustenkäsittelyä, asiakasdatan hallintaa, varastonhallintaa, myynnin tukemista sekä niin sisäistä kuin ulkoista asiakaspalvelua. Käytät työssäsi SAP-järjestelmää ja osaamisesi mukaan voit päästä syventymään SAP:n kehittämisessä entisestään. Näiden lisäksi pääset mukaan erilaisiin kehitysprojekteihin.

Työtehtäviäsi ovat:


* SAP-järjestelmän monipuoliset tehtävät;
* Tilaustenkäsittely, varastonhallinta
* Myynnin tukeminen sekä asiakasdatan hallinta
* Monipuolinen asiakaspalvelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi) tai aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi tilauskäsittelystä tai asiakaspalvelusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kielivaatimusten osalta edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on


* Soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi)
* Hyvät IT-taidot tai kyky oppia järjestelmiä
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Osaaminen ja kokemus SAP:n käytöstä nähdään isona etuna.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Keilaniemi, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Leica Geosystems Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Leica Geosystems Oy on Suomen suurimpia maanmittaus-, koneohjaus- ja laserkeilausjärjestelmien toimittajia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Työntekijöiltämme saamamme palautteen mukaan kattava laadukkaiden tuotteidemme valikoima, kasvava toimintamme ja mahdollisuus kehittyä työssä tekevät meistä kiinnostavan työnantajan. Kuulumme Hexagon AB - konserniin, joka on globaali informaatioteknologian alan edelläkävijä, jossa työskentelee n. 20 000 työntekijää. Lue lisää Leicasta täältä