(Poistunut julkaisusta)

Back Office työntekijä, Leica Geosystems Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020
Etsimme Leica Geosystems Oy:lle Back Office työntekijää työskentelemään SAP-järjestelmän parissa tilaustenkäsittelyn, asiakasdatan, laskutuksen ja asiakaspalvelun tehtäviin. Tässä työssä pääset toimimaan osana asiantuntevaa ja lämminhenkistä tiimiä, jossa saat tukea ja tilaa kehittyä. Tarjoamme sinulle monipuolisia haasteita mielenkiintoisella toimialalla, tiivishenkisen ja sinua tukevan tiimin sekä kattavat työsuhde-edut. Mikäli haluat osaksi rentoa ja asiantuntevaa organisaatiota missä työtäsi arvostetaan, älä odottele pidempään vaan hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Monipuolisen työn sekä lämminhenkisen tiimin tuen
* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa
* Nykyaikaiset työskentelytilat ja järjestelmät
* Kattavat työsuhde-edut sekä hyvän sijainnin Keilaniemessä

TYÖNKUVA
Normaali työpäiväsi pitää sisällään tilaustenkäsittelyä, asiakasdatan hallintaa, varastonhallintaa, myynnin tukemista sekä niin sisäistä kuin ulkoista asiakaspalvelua.
Käytät työssäsi SAP-järjestelmää ja osaamisesi mukaan voit päästä syventymään SAP:n kehittämisessä entisestään. Näiden lisäksi pääset mukaan erilaisiin kehitysprojekteihin.

Työtehtäviäsi ovat:
* SAP-järjestelmän monipuoliset tehtävät
* Tilaustenkäsittely, varastonhallinta
* Myynnin tukeminen sekä asiakasdatan hallinta
* Monipuolinen asiakaspalvelu
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi)
* Aikaisempaa kokemusta tilauskäsittelystä, asiakaspalvelusta ja SAP:n käytöstä tilaushallinnan tehtävissä
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: loka-marraskuussa
* Kesto: 12 kuukautta, äitiysloman sijaisuus
* Sijainti: Keilaniemi, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Leica Geosystems Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Leica Geosystems Oy on Suomen suurimpia maanmittaus-, koneohjaus- ja laserkeilausjärjestelmien toimittajia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Yrityksen työntekijöiltä saadun palautteen mukaan kattava laadukkaiden tuotteiden valikoima, Leican kasvava toiminta ja mahdollisuus kehittyä työssä tekevät Leica Geosystems Oy:stä kiinnostavan työnantajan. Yritys kuuluu Hexagon AB - konserniin, joka on globaali informaatioteknologian alan edelläkävijä, jossa työskentelee n. 20 000 työntekijää. Lue lisää Leicasta täältä!