(Poistunut julkaisusta)

Back Office Specialist trainee
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. www.vismasolutions.com

Mitä etsimme?

Etsimme laskutustiimiimme osa-aikaista Back Office Specialist traineeta, jonka pääasiallinen tehtävä on asiakastietojen hallinta. Työtehtävät sisältävät sopimuksen hallintaa ja asiakastietojen tallennusta järjestelmiimme sekä sisäistä asiakaspalvelua. Toimit osana laskutustiimiä, joten taloushallinnon opinnoista sekä kokemuksesta on etua tehtävän hoidossa.

Mitä odotamme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää omatoimisuutta ja kykyä johtaa itseään. Olet nopea oppimaan, tarkka yksityiskohdista ja hahmotat suuria asiakokonaisuuksia. Sopeudut hyvin nopeisiin muutoksiin mutta teet mielelläsi myös rutiinitöitä.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Laskutus työskentelee laaja-alaisesti erilaisten asiakkaiden ja yrityksemme eri osastojen kanssa, joten sosiaalisuus ja yhteistyökyky ovat työntekijöidemme valtteja.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi yhdeksänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Työsuhde on osa-aikainen (3pv/viikko) ja sopii esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle. Työpiste sijaitsee Lappeenrannassa mutta töitä tehdään tällä hetkellä pääosin etänä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 2.10.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Support Manager Noora Kolis,

Puhelintiedustelut 044 049 4719: 23.10.2020 klo 13 - 14 ja 29.10.2020 klo 13 - 14.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.