(Poistunut julkaisusta)

Back Office Operator, osa-aikainen, Neste Oyj
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019
Oletko valmis ottamaan paikkasi vakaassa ja kehittyvässä yrityksessä? Löytyykö sinulta luontaista koordinointikykyä ja taitoa toimia nopeatempoisessa ympäristössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Back Office Operator!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Neste Oyj:lle, oma-aloitteista Back Office Operatoria osa-aikaiseen työsuhteeseen Espoon Keilarantaan. Kyseessä on määräaikainen tehtävä (3-5 päivää viikossa), joka kestää vuoden 2020 syyskuun lopulle. Työaika on joustava ja asettuu klo 6-20 välille riippuen siitä, minkä maan toimintaa tulet tukemaan. Kuunvaihteessa tunteja on enemmän. Tulet työllistymään Studentworkin kautta Nesteelle.

Back Office Operatorina pääasiallinen tehtäväsi on tukea Nesteen globaalia logistiikasta ja operatiivisista toiminnoista vastaavaa tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat niin päivittäiset operatiiviset toiminnot (mm. tiimin tukeminen, ostolaskujen hallinta, järjestelmän (SAP) ohjaus) kuin operatiivisten toimintojen kehittäminen. Etsimme tähän tehtävään joustavaa tiimipelaajaa, jolla on hyvä koordinointikyky. Tämä työ tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja loistavan tuen tiimiltäsi.

Nesteen tavoitteena on olla globaali johtaja uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Kaikki Nesteen toiminta on suunniteltu siten, että he ovat selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa heidän menestystään puolestaan on työhyvinvoinnista huolehtiminen. Voit tutustua Nesteeseen lisää täällä: https://www.neste.com/fi

Pääasialliset tehtävät
 • Tuet työlläsi tiimin toimintaa ja autat fokusoimaan työkuormaa
 • Käsittelet ostolaskuja
 • Vastaat operatiivisista aktiviteeteista ja järjestelmän ohjauksesta
 • Osallistut prosessien ja järjestelmän kehitykseen
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esimerkiksi kaupalliselta tai tietotekniikan alalta)
 • Ymmärrystä ERP-järjestelmistä (SAP)
 • Sujuvaa kirjallista sekä suullista suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä
 • Avoimen ja aktiivisen työyhteisön tuen sekä hyvän perehdytyksen
 • Tilaisuuden olla osana mielenkiintoista ja globaalia yritystä, jolla on merkityksellinen tavoite
 • Työn, jossa pääset sekä toimimaan itsenäisesti että yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on joulukuussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa SJunior Recruitment Manager Jasmin Niemelä (jasmin.niemela@studentwork.com, 0406305857).