(Poistunut julkaisusta)

Back Office-harjoittelija, kesätyö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi?

Meille LähiTapiolassa onnistuneen ja vastuullisen kesätyön tarjoaminen on kunnia-asia, ja olemme myös tänä vuonna mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. LähiTapiolassa saat hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kasvattaa osaamistasi innostavan ja kannustavan työyhteisön tuella!

Haemme nyt LähiTapiola Varainhoidon arvopaperihallintoon Back Office- tehtävään oma-aloitteista ja positiivisen asenteen omaavaa kesäharjoittelijaa ajalle 1.5.-31.8.2020. Tehtävässäsi ylläpidät asiakassalkkujen tapahtumia ja ohjeistat arvopaperikauppojen selvitystä. Lisäksi pääset hoitamaan sijoituskorien arvonlaskentaan liittyviä tehtäviä.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi)
  • Kiinnostusta numeroiden kanssa työskentelyyn
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa

Rahoituksen opinnot katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Meillä saat mahdollisuuden tutustua merkittävän varainhoitoyhtiön toimintaan. Toimimme mukavassa työympäristössä erinomaisella tiimihengellä!

Lisätietoja

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Lähetä meille hakemuskirjeesi, cv:si ja videovastauksesi hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2020. Henkilökohtaiset haastattelut ja valinnat teemme maaliskuun loppuun mennessä.

Odotamme innolla uuden työkaverimme tapaamista!