Back Office Coordinator, Waldec Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Mikäli omaat intoa kehittää osaamistasi monipuolisten toimistopuolen tehtävien parissa - niin tässä taitaa olla sinun seuraava työpaikkasi! Asiakkaamme Waldec Oy etsii itselleen back office coordinaattoria myynnin tueksi. Lue lisää tehtävästä ja laita hakemuksesi meille!
KUVAUS
Roolissa tulet toimimaan niin myynnin assistenttina kuin toimiston tukitehtävissä. Myynnin tukena vastaat esimerkiksi yhteydenpidosta Suomen asiakkaisiin, sekä tarjousten ja tilausvahvistusten käsittelystä. Osittain rooliin liittyy myös kuljetusten organisointia.
Tehtävässä vastaat myös laskutuksesta, johon liittyy olennaisesti myyntitilausten läpikäynti ja tarkistus, sekä mahdollisten hyvityslaskujen tekeminen. Vastaat varaston ylläpidosta ja arkistoinnista. Lisäksi roolisi sisältää jonkin verran taloushallinnon puolen tehtäviä ostolaskujen syöttämisestä asiatarkastamiseen.

Tarjoamme


* Mahdollisuus kehittää omaa osaamista monipuolisten tehtävien parissa
* Tiiviin työyhteisön ja mukavat kollegat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Myynnin tuki (esim. tarjoukset, tilausvahvistukset ja kuljetusten organisointi)
* Laskutus ja ostolaskujen käsittely
* Varaston ylläpito ja arkistointi
* Yhteydenpito asiakkaisiin ja sidosryhmiin sekä kotimaassa että kansainvälisesti

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Aikaisempaa työkokemusta


Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus Hansa Standard ERP-taloushallinnon järjestelmästä.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Joustava
* Rohkea


Muuta tietoa


* Aloitus: 3.2.2020
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Olarinluoma, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Waldec Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Waldec Oy{target="_blank"} on suomalainen yritys, joka on erikoistunut polyuretaani- ja kumiteollisuuden käyttämiin raaka-aineisiin ja laitteisiin. Toimitamme tarkoin valittuja tuotteita teollisuusalan toimijoille tuoden samalla tuotekehitysprojekteihin eurooppalaista teknologiaosaamista. Taustallamme on vuosikymmenten kokemus, vahva alan asiantuntemus sekä huippuluokan materiaalit ja koneet. Meillä on toimipisteet Helsingissä ja Nokialla, joista palvelemme asiakkaitamme Pohjoismaiden alueelle.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot