(Poistunut julkaisusta)

Back Office Coordinator, asukaspalvelu
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haluaisitko sinä työskennellä tuntityöntekijänä yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Etsimme Back Office Coordinator -tehtävään asukaspalveluun tuntityöntekijää vastaamaan osaltaan asiakkaidemme omistamien sijoituskiinteistöjen materiaalien käsittelystä, vuokralaisasukkaiden asiakaspalvelusta ja asukastyytyväisyydestä. Tämä tarkoittaa, että olet osa suurasiakkaidemme noin 30 000 sijoitusasuntoa hoitavaa asuntoliiketoimintayksikköä. Tehtäviisi kuuluu kohteiden paperimateriaalin ja sähköisen materiaalin käsittely, asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja nettipalveluissa. Back Office -tiimimme on tärkeä osa palveluketjuamme, joten olet ehdottomasti yhteistyökykyinen tiimipelaaja.

Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen sekä osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Käytät sujuvasti eri MS Office-ohjelmia ja opit uusien järjestelmien (huoltokirjat, dokumenttienhallinta jne.) käytön nopeasti. Kommunikoit sujuvasti suomen sekä englannin kielillä.

Hoidat työsi tunnollisesti ja käsittelet vuokralaisasiat ripeästi ja täydellä luottamuksella. Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä.

Meillä on onnistunut historia. Ja olemme sitoutuneita siihen, että onnistumme myös jatkossa. Olemme Pohjoismaiden suurin ja johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys, ja jo pitkään jatkunut kasvumme Suomessa nojaa tinkimättömän laadukkaaseen työhömme sekä kykyymme uudistaa alamme vakiintuneita ja pölyttyneitä toimintamalleja ja -tapoja. Enemmän kuin mitään muuta me haluamme kuitenkin olla alamme hauskin ja paras työpaikka sinulle ja työkavereillesi. Tästä seuraavaksi enemmän!

Starttisi meillä

Uskomme, että huomaat nopeasti, kuinka arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta tulet sinuiksi kymmenien ja satojen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Tähän meidän on varattava riittävästi aikaa – kaikki kun ei suju ensi metreistä täysin intuitiivisesti tai selkärangasta. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu!

Tämän sinulle lupaamme

  1. Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Asuntoliiketoiminnan puolella rinnallasi työskentelee yli 100 asuntoyksikön oman tehtävänsä asiantuntijaa, ja yli 560 newseciläisen joukko on myös tukenasi. Et ole koskaan yksin, vaikka työsi itsenäistä onkin.
  2. Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan panostamme henkilöstön hyvinvointiin, laadukkaaseen työhön ja asiakkaidemme palveluun. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
  3. Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana.
  4. Meidän kanssa pääset luomaan uutta arjen toimintamalleihimme ja palvelutarjontaamme. Tuomme alalla aktiivisesti uusia ratkaisuja myös näin erottuen muista toimijoista. Tässä työssä pääset seuraamaan kiinteistöjen elinkaarta sekä näkemään omien toimiesi vaikutuksen kiinteistöjen arvoon ja vuokralaisten tyytyväisyyteen.
  5. Kanssamme tulet työskentelemään yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti.
  6. Pohjoismaiden suurimpana alan toimijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Huolehdimme yhdessä siitä, että et polje paikallasi, mitä tulee uraasi ja osaamisesi kehittymiseen.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Uskomme Newsecissä tiimityöskentelyyn avokonttorissa ja siihen, että jokainen jäsen tuo tiimiin oman osaamisensa ja panoksensa toisiaan täydentäen. Asukaspalvelun Back Office Coordinator -tehtävä on osa-aikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Tehtävässä pääset itse vaikuttamaan siihen, miten paljon tunteja teet. Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme sekä etätyönä ja raportoit asuntotiimin esimiehelle. 

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, lisätietoja näistä antaa mielellään asuntotiimin esimies Suvi Eronen puhelimitse 010 389 6019 (soittoaika arkisin klo 13-15) tai sähköpostilla suvi.eronen@newsec.fi

Tähän tehtävään voit hakea hakulomakkeen kautta 21.9.2020 mennessä. Laita hakemukselle mukaan palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.