Back Office Coordinator, asukaspalvelu
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluaisitko työskennellä koordinaattorina yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Back Office Coordinator, asukaspalvelu -tehtävässä vastaat osaltasi asiakkaidemme omistamien sijoituskiinteistöjen vuokralaisasukkaiden asiakaspalvelusta ja asukastyytyväisyydestä. Tämä tarkoittaa, että olet osa suurasiakkaidemme noin 25 000 sijoitusasuntoa hoitavaa asuntoliiketoimintayksikköä. Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa 3.8.2020. 

Meillä on onnistunut historia. Ja olemme sitoutuneita siihen, että onnistumme myös jatkossa. Olemme Pohjoismaiden suurin ja johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys, ja jo pitkään jatkunut kasvumme Suomessa nojaa tinkimättömän laadukkaaseen työhömme sekä kykyymme uudistaa alamme vakiintuneita ja pölyttyneitä toimintamalleja ja -tapoja. Enemmän kuin mitään muuta me haluamme kuitenkin olla alamme hauskin ja paras työpaikka sinulle ja työkavereillesi. Tästä seuraavaksi enemmän!

Starttisi meillä

Uskomme, että huomaat nopeasti, kuinka arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta tulet sinuiksi kymmenien ja satojen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Tähän meidän on varattava riittävästi aikaa – kaikki kun ei suju ensi metreistä täysin intuitiivisesti tai selkärangasta. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu!

Tämän sinulle lupaamme

  1.     Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Asuntoliiketoiminnan puolella rinnallasi työskentelee yli 100 asuntoyksikön oman tehtävänsä asiantuntijaa, ja yli 540 newseciläisen joukko on myös tukenasi. Et ole koskaan yksin, vaikka työsi itsenäistä onkin.
  2.     Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan panostamme henkilöstön hyvinvointiin, laadukkaaseen työhön ja asiakkaidemme palveluun. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
  3.     Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana.
  4.    Meidän kanssa pääset luomaan uutta arjen toimintamalleihimme ja palvelutarjontaamme. Tuomme alalla aktiivisesti uusia ratkaisuja myös näin erottuen muista toimijoista. Tässä työssä pääset seuraamaan kiinteistöjen elinkaarta sekä näkemään omien toimiesi vaikutuksen kiinteistöjen arvoon ja vuokralaisten tyytyväisyyteen.
  5.  Kanssamme tulet työskentelemään yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti.
  6.     Pohjoismaiden suurimpana alan toimijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Huolehdimme yhdessä siitä, että et polje paikallasi, mitä tulee uraasi ja osaamisesi kehittymiseen.

Näillä taidoilla menestyt kanssamme

Koordinaattorina toimit tärkeänä osana palveluketjuamme, joten olet ehdottomasti yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Vastaat omalta osaltasi isännöinnin asiakaspalvelusta ja palveluverkoston koordinoinnista. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja nettipalveluissa. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen sekä osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Käytät sujuvasti eri MS Office-ohjelmia ja opit uusien järjestelmien käytön nopeasti. Tässä työssä onnistuaksesi tarvitset sujuvaa suomen sekä englannin kielen kirjallista ja suullista ilmaisua.

Hoidat työsi tunnollisesti ja käsittelet vuokralaisasiat ripeästi ja täydellä luottamuksella. Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 10.6.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään työkaveriksemme hakemisessa.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Niina juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten numerosta: 010 389 6079 tai sähköpostilla niina.puikko@newsec.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot