Back Office assistentti, Lujapelti Oy, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2021
Etsimme asiakasyrityksellemme Lujapelti Oy:lle itseohjautuvaa ja järjestelmällistä Back Office assistenttia työskentelemään osa-aikaisesti toimistolla tai etänä. Oletko luonteeltasi oma-aloitteinen ja huolellisen työotteen omaava työntekijä, joka haluaa jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan? Jos edelliset kysymykset herättivät kiinnostuksesi, jatka lukemista ja lähetä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisten Back Office työtehtävien parissa. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa hinnastojen päivitys ja ylläpito, myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely sekä toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito. Tulevaisuudessa taitojesi karttuessa pääset myös itse kehittämään toiminnanohjausjärjestelmää. Työ sisältää kommunikointia sisäisten kollegoiden sekä asiakkaiden kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta yllä mainituista tehtävistä. Tärkeämpänä pidämme kehityshaluista asennetta, itseohjautuvaa työtapaa sekä halua olla osana lämminhenkistä ja huumorintajulla varustettua tiimiä.

Tarjoamme


* Joustavan työajan, joka on sovitettavissa esim. opiskelujen oheen
* Hyvän perehdytyksen tehtävään ja auttavaisen tiimin
* Tilaisuuden päästä kehittämään omaa osaamistaan uusien tehtävien parissa
* Mahdollisuuden työskennellä perehdytyksen jälkeen hybridimallilla joustavasti toimistolla tai etänä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Hinnastojen päivitys ja ylläpito
* Myyntilaskutuksen tehtävät
* Ostolaskujen käsittely
* Toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito ja kehitys
* Kommunikointi eri sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Halu ja valmius oppia uusia työtehtäviä ja järjestelmiä
* Hyvät tietotekniset taidot (erityisesti MS Office ja Excel)
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito, muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi


Työntekijänä olet:


* Itseohjautuva ja halukas oppimaan uutta
* Tiimityöskentelijä, joka uskaltaa tuoda omat ajatuksensa esiin
* Järjestelmällinen ja tarkka


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Toistaiseksi voimassaoleva
* Työaika: Osa-aikainen, noin 20h/vk
* Sijainti: Vantaa, osittainen etätyö sallittu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Lujapelti Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lujapelti Oy:n ydinosaamista ovat vesikatto- ja rakennuspeltityöt, joita tehdään yritys- sekä yksityisasiakkaille. Toimimme Pääkaupunkisedulla ja Etelä-Suomen alueella. Yrityksemme on erikoistunut konesaumakattojen rakentamiseen. Lisäksi asennamme katoille vesikourut, syöksytorvet sekä kattoturvatuotteet.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot