(Poistunut julkaisusta)

Back Office -assistentti - Lieto
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018
Polygon Finland Oy on kasvava, kansainväliseen Polygon-konserniin kuuluva palveluyritys. Olemme toimineet menestyksellisesti Suomessa yli 35 vuotta. Toimintamme keskittyy kiinteistövahinkojen torjuntaan ja korjaamiseen, sisäilmatutkimuksiin sekä olosuhdehallintaan mm. rakennustyömailla. Yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme ovat johtavia toimijoita vakuutus- ja kiinteistöalalla, julkisella sektorilla ja teollisuudessa. Yhtiömme palveluksessa on yli 300 henkeä ja toimipaikkaverkostomme kattaa koko maan. www.polygongroup.com/fi-FI/ Haemme Polygon Finland Oy:n Liedon toimipisteeseen back office -tehtäviin assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai taloushallinnon peruskoulutus. Sinulla on myös jo jonkin verran kokemusta taloushallinnon avustavista työtehtävistä tai tietojen tallennuksesta. Ymmärrät työajanseurannan vaatimukset osana yrityksen toimintaa. Olet aikaisemmissa työtehtävissäsi päässyt käyttämään taloushallinnon järjestelmiä ja MS Office -ohjelmia. IFS-toiminnanohjaus-, Tiima-työajanseuranta- ja M2-matkalaskujärjestelmän sekä teknologiateollisuuden TES:in tuntemus ovat eduksi tässä tehtävässä.

Työtehtäviisi kuuluvat

Työtehtäväsi ydin on yrityksen sisäinen asiakaspalvelu sisältäen työtuntien kirjaamisen projekteille sekä työajanseurantaan. Vastuullasi on myös kirjausten tekeminen matkalaskujärjestelmään. Lisäksi osallistut muihin avustaviin toimistotyötehtäviin.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta tarkkuutta, huolellisuutta sekä vastuuntuntoista asennetta. Viihdyt pitkälläkin tähtäimellä perustehtävien parissa ja sinulla on järjestelmällinen työote. Työskentely vaatii sinulta yhteistyökykyä ja -halua sekä tiimipelaaja-asennetta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän asiantuntijayrityksessä. Määräaikaisuuden kesto on noin yksi vuosi.  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi tehtävässä työpaikan sijainnin vuoksi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.7.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten ethän viivyttele hakemuksesi lähettämisessä!