Back Office-assistentti, KSPT-Insulation Oy, Jyväskylä
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021
Etsimme asiakasyrityksellemme KSPT-Insulation Oy:lle motivoitunutta ja järjestelmällistä Back Office-assistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Oletko oma-aloitteinen ja innokas oppimaan jatkuvasti uutta, sekä omaat hyvät kielitaidot? Jos vastasit kyllä, tämä voisi olla uusi työpaikkasi! Jatka lukemista, ja lähetä hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten Back Office työtehtävien parissa ollen tärkeä osa erilaisten projektien onnistumisessa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa projektien dokumentointi, toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito, materiaalihankinta sekä tiivis yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa. Hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi sekä englanniksi ovat tässä tehtävässä välttämättömät, sillä tulet kommunikoimaan sekä sisäisten kollegoidesi kanssa että asiakkaiden kanssa. Tehtävään annetaan kattava perehdytys, joten sinulla ei tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeämpää meille on motivoitunut ja kehityshaluinen asenne!

Tarjoamme

Hyvän perehdytyksen tehtävään

Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista monipuolisten tehtävien parissa

Vastuuta ja vaihtuvia työtehtäviä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Kommunikoit sujuvasti eri yksiköiden, alihankkijoiden sekä asiakkaiden kanssa

Ylläpidät toiminnanohjausjärjestelmää ja huolehdit erilaisista materiaalihankinnoista sekä hallinnoit kuljetuksia

Tuotat projektien tarvitsemaa dokumentaatiota

Käytät sujuvasti erilaisia tietoteknisiä ohjelmia ja avustat tarvittaessa niiden käytössä yrityksen sisäisiä työntekijöitä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Erinomaiset vuorovaikutustaidot

Hyvät tietotekniset taidot

Sujuva suomen ja englannin kielitaito, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi

Valmius ja motivaatio oppia uusia työtehtäviä ja järjestelmiä


Etsimämme henkilö on

Oma-aloitteinen ja innokas oppimaan uutta

Järjestelmällinen

Hyvän paineensietokyvyn omaava


Muuta tietoa

Aloitus: tammikuun alussa

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Jyväskylä, Jyskä

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä KSPT-Insulation Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille](mailto:tre01@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
KSPT-Insulation Oy on vuonna 1977 perustettu eristys- ja telinemateriaaleja sekä asennuspalveluita ympäri Eurooppaa tarjoava yritys.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525471
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä