(Poistunut julkaisusta)

Back Office Assistant
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan asuntoliiketoimintayksikkömme kasvuun. Katso, mitä voimme sinulle tarjota! 

Newsecin asuntoliiketoimintayksikössä vastaamme asiakkaidemme 25 000 asunnon hallinnoinnista ja meitä on jo noin 100 osaavaa kollegaa. Kasvu jatkuu ja henkilöstö on meille selkeiden prosessien ohella kaikki kaikessa. Tästä kertoo myös työntekijöiden minimaalinen vaihtuvuus ja toistuva sijoittuminen Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon. Tilanne on kuitenkin se, että uudet asiakkuudet ja erinomaisia asiakaskokemuksia tuottavat palvelumme sekä konseptimme ovat kiihdyttäneet kasvuamme edelleen ja tarvitsemme vahvistusta aktiiviseen joukkoomme asuntovuokraustiimiin kesän ajaksi.

Etsimme tiimiimme sopivia kokoaikaisia kesätyöntekijöitä ajalle 4.5.-4.9.2020.

Back Office Assistenttina tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajiemme kanssa. Työpaikkasi on Helsingin, Jyväskylän tai Hämeenlinnan toimipisteessämme, jossa toimit asiakaspalvelijana asuntovuokrauksen Back Office-tiimissämme.

Työtehtäviisi kuuluvat asuntovuokrauksen asiakkaiden palvelu eri kanavien kautta, vuokrasopimusten hallinnointi ja arkistointi, sekä muut asuntovuokrausta avustavat tehtävät.

Me haluamme tuottaa erinomaisia asiakaspalvelukokemuksia, jonka vuoksi aikaisempi kokemus ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyötä kohtaan on edellytys tehtävässä menestymiseen. Ajokortti katsotaan eduksi tehtävässä.

Tämän lisäksi on mielestämme tärkeää, että

• sinulla on kykyä omaksua nopeasti uutta ja haluat kehittää edelleen osaamistasi.
• työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja huolellinen – vauhdikkaampinakin hetkinä sinulta onnistuu useiden asioiden yhtäaikainen edistäminen.
• yhtä lailla kuin uskallat rohkeasti kysyä, jos et tiedä, uskallat myös tuoda esiin oman näkemyksesi ja mielipiteesi.
• nautit sosiaalisista tilanteista ja taidat sujuvan, palvelualttiin ja vaikuttavan suullisen ja kirjallisen kommunikoinnin niin suomeksi kuin englanniksi.

Mikäli sinua vielä kannustaa eteenpäin työsi tulokset ja onnistumiset arjen erilaisissa haasteissa, uskomme, että istut joukkoomme mainiosti.

Miten me teemme työelämästäsi parempaa?

Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Ne eivät ole vain sanahelinää, vaan ne ovat siivittäneet meidät yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. 

Työkavereinasi autamme ja tuemme sinua, jotta onnistut ja menestyt kanssamme.

• Meillä oikeasti viihdytään töissä. Arjessasi näkyykin positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme.
• Me koemme uuden oppimisen tärkeänä. Seuraamme suoriutumistamme ja haluamme ymmärtää, kuinka voimme kehittää omaa työskentelyämme ja prosessejamme. 
• Työssäsi mahdollistat työkavereidesi onnistumisen. Uskallamme myös luvata, että kanssamme koet ja opit varmasti uutta.

Mielessä kysymyksiä? Oletko valmis hakemaan työkaveriksemme?

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Marika juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Marikan tavoitat numerosta 040 747 8860 seuraavina aikoina: 5.2. klo 10.00-11.00 tai 7.2. klo 13.00-14.00. Voit myös laittaa sähköpostia marika.koivu@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 17.02.2020 mennessä. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti, jos haluat olla mukana matkassamme.