(Poistunut julkaisusta)

Back Office Assistant, kesätyö
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haluaisitko sinä työskennellä kesällä yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Me haluamme kutsua sinut kesäksi mukaan asuntoliiketoimintayksikköömme - katso, mitä me voimme sinulle tarjota! 

Newsecin asuntoliiketoimintayksikössä vastaamme asiakkaidemme 30 000 asunnon hallinnoinnista ja meitä on jo noin 60 osaavaa kollegaa asuntovuokraustiimissä. Kasvu jatkuu ja henkilöstö on meille selkeiden prosessien ohella kaikki kaikessa. Tästä kertoo myös työntekijöiden minimaalinen vaihtuvuus ja toistuva sijoittuminen Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon. Tilanne on kuitenkin se, että uudet asiakkuudet ja erinomaisia asiakaskokemuksia tuottavat palvelumme sekä konseptimme ovat kiihdyttäneet kasvuamme edelleen ja tarvitsemme vahvistusta aktiiviseen joukkoomme asuntovuokraustiimiin kesän ajaksi.

Etsimme tiimiimme sopivia kokoaikaisia kesätyöntekijöitä ajalle 3.5.-3.9.2021.

Back Office Assistenttina tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajiemme kanssa. Työpaikkasi on Turun, Lahden tai Lappeenrannan toimipisteessä, jossa toimit asiakaspalvelijana asuntovuokrauksen Back Office-tiimissämme.

Työtehtäviisi kuuluvat asuntovuokrauksen asiakkaiden palvelu eri kanavien kautta, vuokrasopimusten hallinnointi ja arkistointi, sekä muut asuntovuokrausta avustavat tehtävät.

Me haluamme tuottaa erinomaisia asiakaspalvelukokemuksia, jonka vuoksi aikaisempi kokemus ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyötä kohtaan on edellytys tehtävässä menestymiseen. 

Tämän lisäksi on mielestämme tärkeää, että

  • sinulla on kykyä omaksua nopeasti uutta ja haluat kehittää edelleen osaamistasi. 
  • työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja huolellinen – vauhdikkaampinakin hetkinä sinulta onnistuu useiden asioiden yhtäaikainen edistäminen. 
  • yhtä lailla kuin uskallat rohkeasti kysyä, jos et tiedä, uskallat myös tuoda esiin oman näkemyksesi ja mielipiteesi. 
  • nautit sosiaalisista tilanteista ja taidat sujuvan, palvelualttiin ja vaikuttavan suullisen ja kirjallisen kommunikoinnin niin suomeksi kuin englanniksi.

Mikäli sinua vielä kannustaa eteenpäin työsi tulokset ja onnistumiset arjen erilaisissa haasteissa, uskomme, että istut joukkoomme mainiosti.

Miten me teemme työelämästäsi parempaa?

Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Ne eivät ole vain sanahelinää, vaan ne ovat siivittäneet meidät yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. 

Työkavereinasi autamme ja tuemme sinua, jotta onnistut ja menestyt kanssamme.

  • Meillä oikeasti viihdytään töissä. Arjessasi näkyykin positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. 
  • Me koemme uuden oppimisen tärkeänä. Seuraamme suoriutumistamme ja haluamme ymmärtää, kuinka voimme kehittää omaa työskentelyämme ja prosessejamme.  
  • Työssäsi mahdollistat työkavereidesi onnistumisen. Uskallamme myös luvata, että kanssamme koet ja opit varmasti uutta.

Mielessä kysymyksiä? Oletko valmis hakemaan työkaveriksemme?

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Roope tai Miia juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Miian tavoitat 28.1. klo 9-11 numerosta 040 632 8265, Roopen tavoitat 10.2. klo 12-14 numerosta 040 629 0961. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse miia.houtsonen@newsec.fi ja roope.metsamuuronen@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 17.02.2021 mennessä. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti, jos haluat olla mukana matkassamme.