(Poistunut julkaisusta)

Back office asiantuntija
Fourton Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Back-officen luotettava ja tehokas toiminta on finanssialan yritysten selkäranka ja etsimmekin joukkomme vahvistukseksi reipasta, luotettavaa ja vastuuntuntoista henkilöä pitämään pienen tiiviin tiimin kanssa huolta päivittäisistä back-office rutiineista.

Päivittäiset työtehtäväsi painottuvat rutiininomaisiin, mutta vastuullisiin back-office tehtäviin, kuten rahastojen päivittäinen arvonlaskenta ja arvopaperitapahtumien kirjaaminen järjestelmään. Muita tehtäviä ovat mm. markkinointimateriaalin ylläpito, asiakaspalvelu, kokouspalvelut sekä muut yleiset toimistotehtävät, jotka ovat yrityksen päivittäisen toiminnan kannalta erittäin tärkeitä.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat positiivista asennetta ja olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Hoidat työtehtäväsi tunnollisesti, osoitat oma-aloitteisuutta ja sinulla on hyvä stressinsietokyky. Sinulle on tärkeää huolehtia myös pienistä asioista ja hahmotat miten ne ovat osa isompaa kokonaisuutta. Olet numerotarkka ja joustava. Sinulla on sopiva koulutus (esim. tradenomi tms.) ja/tai kokemusta rahoitusalalta. Sujuvan suomen kielen lisäksi ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. 

Työtehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli katsot täyttäväsi yllä olevat kriteerit ja haluat olla osa tiivistä työyhteisöämme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 14.2.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen; anu.enroth@fourton.fi

Lisätietoja antaa hallintopäällikkö Anu Enroth sähköpostilla 3.2.2019 alkaen.