(Poistunut julkaisusta)

Back Office -asiantuntija
Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haemme Helsingin toimistolle

BACK OFFICE -ASIANTUNTIJAA

Back Office -asiantuntijana vastaat strukturoitujen sijoitustuotteiden selvityksestä, selvitykseen liittyvästä maksuliikenteestä, asiakkaiden säilytystenhoidosta sekä asiakasraportoinnista.

Sinulla on laaja kokonaisosaaminen Back Office -toiminnasta pankkialalla. Kokemus sijoitus- ja säästövakuutustuotteista katsotaan eduksi. Olet asiakaspalveluhenkinen, avoin, innostunut ja sinulla on kehityshakuinen asenne sekä vahvat sosiaaliset taidot. Kestät myös rutiineja. Tehtävän sisältöä voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaisesti.

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja hyödyntää osaamistasi täysimääräisesti. Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa on mukava työilmapiiri.

Hakuaikaa on 25.3.2019 asti, mutta täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteessa https://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa/back-office-asiantuntija-helsinki.

Lisätietoja Back Office -asiantuntijan tehtävään liittyen ma 11.3.2019 klo 9-11 ja pe 15.3.2019 klo 9-11 Back Office -päällikkö Kirsi Keituri-Soininen, puh. 050 355 4539.