(Poistunut julkaisusta)

Back office-asiantuntija, viennin rahoitus
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haluaisitko olla osa asiantuntevaa ja omistautunutta joukkuettamme?

Finnvera on saanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen kahtena vuonna peräkkäin (Corporate Spiritin henkilöstötutkimukset 2016 ja 2017).

Etsimme viennin rahoituksen back office-asiantuntijaa suuryritykset-yksikköömme

Asiantuntijana avaintehtäviäsi ovat

  • Asiakasyritystemme vientitakuuhakemusten ja vientitoimitusten kirjaaminen järjestelmiimme
  • Palkkio-  ja takuumaksulaskutus
  • Luottojen lyhennys-, korko- ja palkkiosuoritusten valvonta

Asiantuntijana osallistut mahdollisuuksien mukaan myös muihin tukitiimin tehtäviin ja toiminnan kehittämiseen. Tiimissä kanssasi työskentelee kahdeksan back- ja middle office-asiantuntijaa.

Tehtävässä tärkeimmät yhteistyökumppanisi ovat ulkomaiset pankit, Suomen Vientiluotto Oy ja Valtiokonttori.

Henkilönä olet huolellinen, joustava, oma-aloitteinen ja aktiivinen tiimin jäsen. Sinulla on kokemusta esimerkiksi rahoitusalan, viennin tai talouden tukitehtävistä sekä tehtävää tukeva koulutus (tradenomitutkinto tai vastaava). Työssä onnistuminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa ja kykyä omaksua uusia ohjelmia ja järjestelmiä.

Tarjoamme sinulle Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua suomalaiseen viennin maailmaan ja kansainväliseen yritysrahoitukseen. Perehdytämme sinut tehtäviisi viennin takuu- ja rahoitustuotteiden parissa. Vastuullisen tehtävän lisäksi saat kannustavan, oppimista tukevan ja ammattimaisen työyhteisön, jossa on korkea henkilöstötyytyväisyys. Uusi ja moderni työympäristömme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 15.10. klo 9-11 ja torstaina 18.10. klo 9-11 tiimipäällikkö Mirva Malaki, p. 040 8670 364.

Odotamme hakemustasi palkkatoivomuksella 21.10.2018 mennessä.