(Poistunut julkaisusta)

Back office- asiantuntija pääomasijoituksiin
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Haemme Back Office-asiantuntijaa pääomasijoituksiin LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n palvelukseen.

Avaintehtäviäsi ovat Vahinko- ja Henkiyhtiön sekä yhteissijoituskollektiivien pääomasijoitusten hallinnointi, osakirjanpito, raportointi ja maksuliikenne. Toimit läheisessä yhteistyössä pääomasijoitusrahastoja hoitavan tiimin salkunhoitajien ja asiantuntijoiden kanssa. Toimit oma-aloitteisesti ja tuot omia kehitysehdotuksiasi esiin tukemaan liiketoiminnan tarpeita.

Odotamme sinulta

  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Kokemusta kirjanpidosta ja maksuliikenteestä
  • Soveltuvaa kaupallista koulutusta
  • Kokemusta sijoitustoiminnasta sekä Excelin tehokkaasta käytöstä
  • Hyvää englannin kielen osaamista

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä pääomasijoitusten ammattilaiseksi. Hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä ammattitaitoisen tiimin tuki luovat hyvät puitteet työssä viihtymiselle. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat talouspäällikkö Hanna-Leena Kaisto, puh. 040 586 5187 (pe 7.2. klo 9-10) / hanna-leena.kaisto@lahitapiola.fi ja LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy:n toimitusjohtaja Janne Pesonen, puh .040 501 9981 (12.2. klo 13-14) / janne.pesonen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 16.2.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.