(Poistunut julkaisusta)

Back Office Agent, kokoaikainen, equensWorldline, Helsinki
equensWorldline

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Oletko valmis ottamaan paikkasi kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa uusia haasteita ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Back Office Agent!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, equensWorldline Oy:lle, Back Office Agentteja Helsingin Pitäjänmäkeen. Tarjolla on vuoden määräaikainen työsuhde. Aloitukset tehtävässä on syksyllä 2019.

Back Office Agentin tehtävässä työskentelet pankkien korttipalveluiden taustatehtävien parissa. Teet läheistä yhteistyötä asiakaspalvelutiimin kanssa, mutta olet myös toisinaan suorassa yhteydessä kortinhaltijoiden kanssa. Toivomme sinun motivoituvan asiakkaiden auttamisesta sekä heidän erilaisten ongelmien onnistuneesta ratkomisesta. Työajat vaihtelevat arkisin klo 8-16.30 välillä.

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.

Pääasialliset tehtävät

 • Maksukortteihin liittyvät back office -työskentely 
 • Teet yhteistyötä asiakaspalvelutiimin sekä kortinhaltijoiden kanssa

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutustaustaa
 • Jo aiempaa kokemusta maksukorttien back office -toiminnoista
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi
 • Proaktiivista työotetta, tarkkuutta sekä halua oppia rahoitusalasta

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittyä rahoitusalalla
 • Mukavan tiimin kansainvälisessä yrityksessä
 • Haastavan position ja paikan kasvavasta yrityksestä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 1.10, mutta nopeus on valttia! Aloitamme haastattelut heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.