Back-end/Fullstack-kehittäjä
Firstbeat Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Etsimme kasvavaan joukkoomme kokenutta ja vaikuttamishaluista kehittäjää, joka suhtautuu ohjelmointiin ja teknologioihin yhtä innokkaasti kuin me täällä Firstbeatilla. Meillä pääset mukaan energiseen ja osaavaan tiimiin, jossa tehdään softaa moderneilla työkaluilla ja ohjelmointikielillä.

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla mukaan kehittämään uutta merkittävää verkkopalvelua, joka parantaa ihmisten hyvinvointia maailmanlaajuisesti. 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on monipuolista ohjelmointitaustaa ja kokemusta erilaisista ohjelmistoprojekteista. Sinulla on kyky ajatella loogisesti ja olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia. Voit olla taustaltasi painottunut joko front-endiin tai back-endiin. Rakastat eleganttia koodia, jota on helppo ylläpitää, ja osaat soveltaa hyvän ohjelmistosuunnittelun periaatteita. Lisäksi tunnet ainakin osan seuraavista teknologioista: React, Ruby, Go, Node.js, Python, REST, GraphQL, Serverless, Terraform. Arvostamme myös DevOps-henkistä otetta pilvipalveluista sekä kokemusta Dockerista tai Lambdasta ja mikropalveluarkkitehtuurista.

Toivomme, että sinulla on aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta uteliaalla asenteella.  

Mitä tarjoamme?

Firstbeat on energinen ja nuorekas yritys, jonka omassa uudessa tuotekehitystiimissä suhtaudutaan suorastaan fanaattisella intohimolla automaatioon ja ketterään, jatkuvaan toimitukseen. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta työn ohessa. 

Meillä ongelmat ratkotaan iloisella asenteella ja hyvällä osaamisella. Haluamme tehdä maailmasta joka päivä hiukan paremman. Meillä saat käyttää omia aivojasi ja olla asioista eri mieltä. Pääset vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan yrityksemme tuotekehitystä viedään.

Jos tunnistat itsessäsi halun tehdä asioita oikein ja isolla sydämellä energisessä tiimissä, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta pian. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen sähköisen lomakkeen kautta viimeistään 30.4.2019. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253269
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä