Back-end tai Full-stack kehittäjäksi Vismalle Helsinkiin
Saranen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Kiinnostaako sinua ohjelmistokehitys ja monipuoliset koodausprojektit? Haluatko ottaa tuoreimmat teknologiat haltuun ja aloittaa samalla uuden työn ohjelmistotalossa, jossa koodi ja uramahdollisuudet taipuvat moneen eri muottiin? Hae nyt Visma Academyn kautta ohjelmistokehittäjäksi ja koodaa urasi seuraava kappale!

Mikäli haluat hyödyntää tulevassa työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi ja kasvattaa samalla devausosaamistasi, tämä on sinun mahdollisuutesi aloittaa uusi työ mielenkiintoisten projektien parissa yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Nyt, jos joskus, on koodareille kunnolla tilausta!

Visma on monien mahdollisuuksien ohjelmistoyhtiö, jossa tehtävällä koodilla rakennetaan toimivampaa yhteiskuntaa. Yhtiö kasvaa vauhdilla poikkeuksellisten aikojenkin keskellä ja uudet kehitysprojektit tarvitsevat parikseen uusia tekijöitä.

Tämän vuoksi etsimmekin nyt toteutettavan Visma Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia osaajia kasvamaan erilaisiin Full Stack ja Back end ohjelmistokehitystehtäviin Visman Helsingin toimipisteeseen. Oletko etsimämme tekijä?

 

Vismalla koodi taipuu moneksi – minkälaiset tehtävät sinua kiehtovat eniten?

Vismalla koodi taipuu moneksi, eivätkä uramahdollisuudet rajoitu pelkästään yhteen muottiin. Academyn kautta avautuvia rooleja on useita ja eritasoisia, ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden osaamisen, kokemuksen ja mielenkiintojen mukaisesti. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi parhaiten sopiva rooli.

Taustasi voi olla monenlainen. Meille eniten merkitsee halu oppia uutta, rohkeus kokeilla ja kyky suhtautua uusiin projekteihin positiivisella mindsetilla. Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Olet analyyttinen tekijä ja ongelmanratkaisu on sinulle kuin toinen luontosi
 • Sinulla on aiempaa osaamista ja ymmärrystä ohjelmisto- ja IT-alalta työkokemuksen, opiskelujen ja ehkä muiden projektiesi kautta.
 • Sytyt koodauksesta ja haluat vahvistaa aiempaa osaamistasi ja päästä teknisiin asiantuntijatehtäviin
 • Erilaiset ohjelmistokielet ja teknologiat ja alustat (mm. Java, Node.js, C#, .NET., AWS, Azure, Google Cloud, Docker, MySQL, MongoDB, MSSQL) kiehtovat sinua ja saatat tuntea joitain näistä jo tarkemminkin
 • Arvostamme käytännön kokemustasi IT-alalta, projektihallinnasta tai asiakasvastuullisista rooleista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla täysin valmis osaaja, sillä meille merkitsee halu kantaa vastuuta, rohkeus kokeilla sekä kunnianhimo viedä projektit onnistuneesti maaliin. Tärkeintä on kiinnostus oppia uutta.
 • Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos sinulla on soveltuvaa teknistä taustaa koulutuksen kautta tai työkokemuksesta esim. erilaisten järjestelmien, ohjelmistojen, logistiikan, huolto- ja palveluliiketoiminnan tai myynnin parista.

Pääset tutustumaan tarkemmin haussa oleviin rooleihin sekä Visma Academyn sisältöön ohjelman nettisivuilla.

Vismalaisia yhdistää hyvä asenne, intohimo kehittää itseään sekä tavoitteellinen ja vastuullinen työtapa. Etsimmekin uusiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Voit hakea Visma Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta – monta hyvää syytä hakea

Visma Academyssa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä korkealaatuinen ohjelmistokehityksen asiantuntijakoulutus ainutlaatuisella tavalla. Pääset heti kiinni uusiin kehitysprojekteihin ja kasvatat samalla ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk ohjelman päätteeksi.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi työroolissasi Vismalla. Koulutus on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Etsimme ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin ohjelmistokehitystehtäviin Visma Consultingille ja Visma Solutionsille. Tarjolla on niin jr- kuin sr-tason rooleja. Arvostamme erilaisuutta, joten tule meille sellaisena kuin olet!

 

Hae mukaan mahdollisimman pian, viimeistään 25.1.2021! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja parhaillaan – toimi siis nopeasti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakemusta:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake oman asuinalueesi mukaan:

Uudenmaan hakijat: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/697310

Kaakkois-Suomen hakijat: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/697285

Päijät-Hämeen hakijat: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/697337

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Vismalle. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Koulutus järjestetään yhdessä Visman, Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

 

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta.

Voit halutessasi kysyä lisää projektipäällikkö myös Liisa Marsiolta. Tavoitat Liisan parhaiten sähköpostitse liisa.marsio@saranen.fi tai puhelimitse arkisin o 13-15 p. 040 583 8818.

 

Tietoa Vismasta

Visma on pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoaja. Visman asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Panostamme ihmisten viihtyvyyteen ja yksi osoitus onnistumisestamme tässä on Great Place to Work -sertifikaattimme. Ennen kaikkea olemme kuitenkin hyvä työpaikka ihmistemme ansiosta. Eri alojen huippuosaajien yhteistyöllä saamme aikaan vaikuttavia asioita, ja avoimeen sekä rentoon yhteisöömme olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Haemme uusia Visma Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta niin Visma Consultingille kuin Visma Solutionsille

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1414615
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa