(Poistunut julkaisusta)

Back-End Ohjelmistokehittäjä (Turku)
Primeo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Primeo is a software company established in 2013. We specialize in implementing super compact web solutions i.e. shops, services, cloud based erp, data integration tools and much more. We are located in Logomo, Turku.

Haemme nyt back-end ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen osaksi tiimiämme.

Työ on pääasiassa web-ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua monipuolisissa asiakasprojekteissa merkittäville yritysasiakkaillemme. Olet mukana mm. rakentamassa asiakkaidemme asiointijärjestelmiä ja verkkokauppoja sekä kehittämässä niihin liittyviä prosesseja. Toimenkuvasi on mahdollista skaalata osaamisen ja kykyjen mukaan. Vaikka työ on itsenäistä, sinulla on aina tiimin tuki taustalla.

Työssä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista joltakin web-ohjelmoinnin osa-alueelta. Mikäli kehtaat käyttää ammattinimikettä back-end tai jopa full stack developer, sinulla on hyvä mahdollisuus tulla valituksi ja päästä työskentelemään huipputiimiin hienojen asiakkuuksien pariin. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- Tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Joonas Leirolle 26.08.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Back-End Ohjelmistokehittäjä”. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, puh. 050 411 0348.