Back End -kehittäjiä
ShipMyPacket Oy (Agora Networks)

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Haluatko mullistaa lähilogistiikan toimintatavan ratkaisemalla verkkokaupan viimeisen kilometrin ongelman? Tarjoamme sinulle tilaisuuden liittyä tiimiin, jonka kehittämä alusta tarjoaa ratkaisun viimeisen kilometrin hallintaan ja samalla mahdollistaa älykkäiden liitännäispalveluiden tarjoamisen.

Olemme luomassa helppokäyttöisen pakettien toimitusverkoston, joka perustuu älykkääseen ja täysin automatisoituun kioskiverkostoon. Toimintamme keskiössä on pakettiautomaattitoiminnon monipuolinen jatkokehittäminen ja konseptiin soveltuvat erilaiset liitännäispalvelut.

Lähilogistiikan määrä tulee yhä kasvamaan merkittävästi ja meillä on tarjota vastaus tähän globaaliin haasteeseen. Liity mukaan kehittämään toimintaamme ensin Suomessa ja sen jälkeen nopeasti ympäri maailman. Kuulostaako kiinnostavalta? Mikäli vastauksesi on kyllä, tässä on sinun tilaisuutesi!

Ketä me etsimme?

Etsimme startup henkisiä devaajia muodostamaan Back End -ydinjoukkoa kehittäjätiimiimme, jonka vetäjällä on näyttöä vastaavista alaa uudistavista innovaatioista. Tiimi kehittää ohjelmistojemme toiminnallisuutta ja arkkitehtuuria, niiden käyttöliittymäsuunnittelua sekä käytännön toteutusta.

Kehittäjätiimissämme pärjäävät parhaiten ratkaisukeskeiset tiimipelaajat, jotka palavat innosta toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja nykypäivän ja tulevaisuuden lähilogistiikan haasteisiin kanssamme.

Pärjäämistä tukee myös seuraava osaaminen:

  • JavaScript, NodeJS , TypeScript, Java
  • SpringBoot, Docker, Kubernetes, Terraform, GCP
  • Azure
  • GitHub, Bitbucket
  • MySQL, PostgreSQL, NoSQL-tietokannat
  • Pilvi- ja mikropalveluarkkitehtuurit
  • Aitoa kiinnostusta työskennellä startup henkisessä, nopeasti kasvavassa ja uutta luovassa ympäristössä
  • Sujuva puhuttu ja kirjoitettu englanti, muut kielet plussaa.

Liity mukaan ja pääset määrittämään sujuvien palvelupisteiden tulevaisuutta ja osaltaan ratkomaan ”viimeisen mailin” globaalia haastetta. Etsimme ensisijaisesti kokopäiväisiä tiimin jäseniä ja voimme harkita etätyöskentelyä tilanteestasi riippuen. Tiimimme tukikohta on Espoossa.

Jos olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi verkossa mahdollisimman pian. Lisätietoja: Arja Martikainen +358 40 7621564 tai Visa Varpenius +358 440 526429 tiistaista torstaihin klo 13-15.

Lisätietoja Agorasta oheisessa videossa: https://www.youtube.com/watch?v=dmpgW2ImeQw

For further information, please contact Arja Martikainen +358 40 7621564 or Visa Varpenius +358 440 526429 from Tuesday-Thursday between 1 pm and 3 pm.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot