Back end -kehittäjä
Gofore Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Mitä tarjoamme sinulle

 

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

 

Mitä toivomme sinulta

 

Ohjelmistokehityksen asiantuntijana olet kiinnostunut moderneista teknologioista, etkä ujostele upottaa käsiäsi lähdekoodiin. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja olet myös valmis opastamaan tarvittaessa kollegoitasi ja asiakkaitasi.

JVM-alusta ja tietokannat ovat tuttuja aiemmista projekteistasi ja osaat suunnitella laadukkaita rajapintoja. Sinulla on kiinnostusta toimivan build pipelinen rakentamiseen ja pilvipalveluiden käyttöönottoon. Olet myös ehkä tutustunut funktionaaliseen ohjelmointiin.

Avainsanat: Java, Node, C#, Python, PHP, Clojure, Scala, Kotlin, Spring, RxJS, Akka, REST, JSON, Express, MongoDB, PostgreSQL, AWS, Azure

 

Millaista on työskentely Goforella?

 

”Hei, olen Anna Ruokonen ja työskentelen Goforella ohjelmistosuunnittelijana. Olen ollut lähes kolme vuotta mukana kehittämässä teollisen internetin sovellusta, IoT-alustaa, paperi- ja vesivoimalaitos kontekstiin. Alusta keskittyy datan keräämiseen ja sen päälle kehitetään erilaisia itsenäisiä sovelluksia monitorointiin, analytiikkaan ja datan visualisointiin. Järjestelmä noudattelee mikropalveluarkkitehtuuria.

Projektin alussa keskityin toteuttamaan esityskerroksen middlewarea mukaan lukien tietomallia ja REST API:a. Tällöin työkaluina oli lähinnä Node.js ja MongoDB. Myöhemmin fokus siirtyi enemmän mikropalveluiden ja esityskerroksen integraatioihin. Myös tietokantamigraatiot ja asiakaspään Angular on tullut tutuksi.

Projektin elinkaareen on mahtunut paljon. Kohokohtia on ollut mm. siirtyminen Docker-pohjaiseen julkaisuun, Jenkinsin korvaaminen GitLab CI/CD:llä, siirtyminen AWS:ään ja viimeisimpänä oman tietokannan korvaaminen MongoDB Atlas-klusterilla. Tällä hetkellä työskentelen modularisointi-tiimissä, jonka tavoitteena on mahdollistaa applikaatioiden kehitys ja julkaisu toisistaan riippumatta sekä parantaa esityskerroksen skaalautuvuutta.

Parasta Goforella ja tässä projektissa on se, että olen saanut itse vaikuttaa siihen mihin suuntaan työni ja oma osaamiseni kehittyy. Projektin sisällä olen saanut työskennellä erilaisissa rooleissa oman kiinnostukseni mukaan. Lisäksi työn ohessa olen myös suorittanut AWS Solutions Architect ja Scrum Master sertifikaatit. Goforella omaa osaamistaan voi kehittää paitsi projekteissa ja opiskelemalla myös osallistumalla kiltojen toimintaan ja hyödyntämällä coaching-palveluita.”

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410883
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku