(Poistunut julkaisusta)

Back end -kehittäjä CGI:lle
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Asiakkaamme CGI etsii back end -kehittäjää asiakkaalla työskentelevään SAFe-kehitystiimiinsä.

Etsimme asiakkaallemme CGI:lle back end -kehittäjää valtionhallinnon asiakkaan räätälöityjen tietojärjestelmien monipuolisiin ja vaativiin kehitystehtäviin. Olet osa SAFe-kehitystiimiä, jossa on laaja-alaista osaamista moderneista Java-teknologioista. Tiimisi työn keskeinen tavoite on modernisoida asiakkaan järjestelmiä, joilla ylläpidetään ja mahdollistetaan yhteiskuntamme toiminta.

Odotamme sinulta laajaa kokemusta räätälöityjen Java-pohjaisten järjestelmien kehittämisestä, REST-pohjaisten palveluiden hyödyntämisestä, CI-työkaluista, mikropalveluarkkitehtuuriin pohjautuvasta kehittämisestä ja luonnollisesti Agile-menetelmistä. CGI on sitoutunut kehittämään osaamistasi ja tehtävänkuvan sisältö ja laajuus räätälöidään kanssasi kokemuksesi ja odotustesi perusteella. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. Osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi. CGI:läisenä pääset toteuttamaan digitaalista transformaatiota toimialojensa johtavien asiakkaiden organisaatioissa. Lisätietoa CGI:llä työskentelystä löydät täältä.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 5.1. mennessä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytoija Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.