(Poistunut julkaisusta)

Back-End Developer
Mehiläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Turkuun tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

BACK-END -KEHITTÄJÄÄ DIGITAALISIIN PALVELUIHIN

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus?

OmaMehiläinen-palveluamme ja Digiklinikkaa käyttää jo yli miljoona suomalaista. Nyt etsimme tiimiimme kokemusta kerryttänyttä, innostunutta ja haasteita pelkäämätöntä back-end -kehittäjää. Kuulostaako sinulta? Mahtavaa, sillä haluamme sinut osaksi tiimiämme!

"Parasta tiimissä on se yhteishenki, johon vaikuttaa paljon esimiestyö: luotetaan, että jengi tekee parhaansa, ja jos jokin ei meinaa sujua niin saa aina apua eikä satikutia”, kiteytti yksi devaajistamme. Tässä vielä muutama muu syy, miksi meillä kannattaa olla töissä:

  • Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat tuhansia asiakkaita päivittäin.
  • Meillä sinulla on oiva tilaisuus päästä vaikuttamaan ja kertomaan omia näkemyksiä, joita meillä todella kuunnellaan ja arvostetaan.
  • Sinun ei tarvitse viettää päiviäsi miettien mikromaksuja ja mainospaikkoja, vaan saat keskittyä aidosti asiakkaiden hyvinvointia ja terveyttä tukevien palveluiden kehittämiseen oman työsi kautta.
  • Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä.
  • Toimistomme sijaitsevat Turun ja Helsingin keskustassa, mutta meillä on mahdollisuus myös etätyöhön yhdessä niin sovittaessa.

Toivomme sinulta:

  • Vahva osaaminen ja kokemus seuraavista: Typescript, Node.js, api-rajapinnat (REST) sekä relaatiotietokannat
  • Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen RX & FRP -ohjelmoinnista sekä pilvipalveluista
  • Hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky reagoida ja sopeutua muutoksiin. Suomen kielen taito katsotaan eduksi.

Pärjäät loistavasti tässä tehtävässä, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne - meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do –asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta tai ota suoraan yhteyttä. Vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

Lisätiedot

Josetta Lehtonen (Community Developer)
josetta.lehtonen@mehilainen.fi
+358 44 977 3247 Tiedustelut arkisin mieluiten klo 10-12 välillä.