(Poistunut julkaisusta)

Back-End Developer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018
Tule osaksi pätevää ja innovatiivista tiimiämme rakentamaan kansainvälistä menestystarinaa johtavien toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ratkaisujen parissa.

Mitä etsimme?

Etsimme back-end-devaajaa ratkomaan visaisia haasteita Visma Severa -pilvipalvelumme logiikkaan ja arkkitehtuuriin liittyen.

Haluamme tehtävään henkilön, jolla on kykyä kehittää järjestelmäämme monimuotoisten liiketoimintatarpeiden perusteella. Tehtävä vaatii rautaista backend-osaamista, intohimoa ratkoa monimutkaisia ongelmia ja vahvaa oppimiskykyä. Odotamme myös aiempaa kokemusta ja onnistumisia vastaavissa tehtävissä sekä aitoa halua tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen ratkaisu liiketoiminnan tueksi. Arvostamme lisäksi REST API-, SQL- tai Machine Learning -kokemusta.

Tulet työskentelemään Lappeenrannassa osana kansainvälistä ja osaavaa n. 20-henkistä Severa-tiimiä. Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.
Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa ja työsuhde on vakituinen. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Line Manager Teemu Heimala, teemu.heimala@visma.com, puh. 050 344 6418.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 190 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi