(Poistunut julkaisusta)

Back end developer
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018Työn kuvaus:
  Haemme yhteistyökumppanillemme Taksi Helsingille Back-end developeria kehittämään yrityksen omia sovelluksia ja järjestelmiä. Työsuhde on vakituinen ja toimipaikka sijaitsee Helsingin Metsälässä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Etsimme tehtävään back-end osaajaa, jolta löytyy kokemusta MS järjestelmäympäristössä työskentelystä ja intoa sekä kiinnostusta lähteä kehittämään kasvavan yrityksen omien järjestelmien ja kuluttajasovelluksien back-endia. Tehtävässä pääset osaksi tiivistä ja osaavaa tiimiä, jossa tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu Taksi Helsingin omien sovelluksien back end komponenttien kehittäminen. Saat myös vastuullesi omia tehtäväalueita vahvuuksiesi ja kiinnostuksiesi mukaan.
 
Tehtävässä menestyy oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy halua ja kykyä auttaa muita tiimin jäseniä ohjelmistopuolen haasteiden ratkaisussa. Tehtävässä on hallittava seuraavat tekniikat:
o C#
o SQL- kieli ja MS SQL Server
o Visual Studio
o Web APIt ja Web servicet (erityisesti XML ja JSON)
 
 
Mikäli MS ympäristössä back-end devaus on sinulle tuttua ja hallitset yllä esitetyt asiat laita ehdottomasti hakemuksesi tulemaan. Nyt on mahtava mahdollisuus päästä osaksi dynaamista yritystä toimialalle, joka on merkittävän murroksen edessä. Tehtävässä pääset työskentelemään todella mielenkiintoiseen toimintaympäristöön, yritykseen, joka on alansa teknologinen edelläkävijä ja vahvasti osana MaaS kehitystä.
 
Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Back-end developer


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu


Toimipaikka:  VANTAA