(Poistunut julkaisusta)

Back-End Developer, Taksi Helsinki Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

 

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita koko pääkaupunkiseudulla joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat 1249 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.

 

Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.

 

Välitysyhtiöömme kuuluu 1335 taksia. Yrityksessä työskentelee yhteensä 90 henkeä, suurin osa palvelukeskuksessa. Lisäksi meillä on henkilöstöä talous- ja IT-osastolla, HR-toimissa, myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä laadunvalvonnassa.

 

https://www.taksihelsinki.fi/

 

Haemme asiakkaallemme Taksi Helsingille vakituiseen työsuhteeseen

 

BACK-END OSAAJAA,

 

jolta löytyy kokemusta MS järjestelmäympäristössä työskentelystä ja intoa sekä kiinnostusta lähteä kehittämään kasvavan yrityksen omien järjestelmien ja kuluttajasovelluksien back-endia.

 

Tehtävässä pääset osaksi tiivistä, osaavaa ja innostavaa tiimiä, jossa on tekemisen meininki ja jossa oman työn jälki näkyy. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu Taksi Helsingin omien sovelluksien back-end komponenttien kehittämis- ja ylläpitotehtävät. Lisäksi saat myös vastuullesi omia tehtäväalueita vahvuuksiesi ja kiinnostuksiesi mukaan.

 

Toivomme sinulta

 

Kokemusta back-end devauksesta MS toimintaympäristöstä seuraavilla tekniikoilla:

 

- C#

- SQL- kieli ja MS SQL Server

- Visual Studio

- Web APIt ja Web servicet (erityisesti XML ja JSON)

 

Olet myös oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy halua ja kykyä auttaa muita tiimin jäseniä ohjelmistopuolen haasteiden ratkaisussa.

 

Tarjoamme sinulle

 

Mahdollisuuden päästä osaksi dynaamista yritystä toimialalle, joka on merkittävän murroksen edessä. Tehtävässä pääset toiminaan todella mielenkiintoiseen toimintaympäristöön, yritykseen, joka on alansa teknologinen edelläkävijä ja vahvasti osana MaaS kehitystä. Taksi Helsingin edistyksellisiä teknisiä ratkaisuja ei käytetä pelkästään pääkaupunkiseudulla vaan yhä enenevässä määrin kaikkialla Suomessa. Tarjoamme sinulle työtehtävän yrityksessä, joka antaa sinulle vastuuta ja vapautta, joustavat työajat, hyvät etätyömahdollisuudet sekä muut kilpailukykyiset työsuhde-edut.

 

Haluaisitko olla osa Taksi Helsingin menestystarinaa?

 

Laita hakemuksesi tulemaan Adeccon sivujen kautta tai anne.alarousu@adecco.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Anne Alarousu, p. 040 706 5513.