(Poistunut julkaisusta)

Back-end Developer (PHP)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019
Asiakkaamme Meacode oy etsii joukkoonsa PHP-kehittäjää. Pääset työskentelemään projektiluontoisesti ohjelmistokehityksen parissa FinTech -alalle. Olet joko alan nouseva tähti tai sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta, mutta ennen kaikkea olet oppimishaluinen tekijä. Mikäli kiinnostuit, hae jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Työskentelet projektiluontoisesti ohjelmistokehityksen ja tietokantojen parissa. Asiakkaat, joille ohjelmistoja kehitetään toimivat FinTech-alalla, muun muassa maksuliikenteen ja laskutuksen parissa. Työkaluinasi ovat pääasiassa PHP ja MySQL. Pääset olemaan osana DevOps-tiimiä, jonka vastuulla koko ohjelmiston kehitys on.

Tarjoamme


* Loistavat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan
* Mahdollisuuden työskennellä etänä
* Rennon ja kannustavan työilmapiirin
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Järjestelmän kehitykseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät
* Toteutat ohjelmiston yksittäisiä ominaisuuksia ja autat tarvittaessa suunnittelemaan suurempia linjoja

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulta löytyy jo jonkin verran osaamista ohjelmistokehityksen parista esimerkiksi aikaisempien töiden, opintojen tai projektien kautta. PHP on sinulle tuttu ja olet kiinnostunut oppimaan siitä lisää. Osaamisesi voi olla myös Java tai C# -pohjaista, kunhan sinulta löytyy jonkin verran kokemusta myös PHP:sta. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön tehtävässä menestymisen kannalta ja suomen kielen taito lasketaan suureksi eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Oppimiskykyinen ja -haluinen
* Rohkea kysymään apua ja neuvoa, sekä tuomaan omia ideoitaan esiin
* Aikaansaava ja luotettava työntekijä


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: n. 10kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Turku, mahdollisuus myös etätyöhön
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Meacoden puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Meacode Oy tuottaa asiakaskohtaisia ohjelmistoja fintech -alalle. Vahvuutenamme on pitkäaikainen kokemus alan vaihtuvista käytännöistä ja vaatimuksista. Toimimme asiakkaan kumppanina koko elinkaaren ajan suunnittelun ja toteutuksen kautta aina ylläpitoon.